Με φόντο τα προημιτελικά

Μαρία Σάκκαρη, Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς θα ριχτούν σήμερα στην μάχη των “16” του Western & Southern Open στο Σινσινάτι, με το πρόγραμμα της διοργάνωσης, σε άνδρες και γυναίκες, να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον…

Όλες τις αναμετρήσεις για τον 3ο γύρο του τουρνουά στο Σινσινάτι, τόσο στο ανδρικό, όσο και στο γυναικείο ταμπλό, περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα του θεσμού.

Περιμένουμε με ανυπομονησία λοιπόν, από την μάχη της Μαρίας Σάκκαρη για την παρθενική της πρόκριση στα προημιτελικά, μέχρι τις παρουσίες των Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ξεκίνημα, με την Ελληνίδα

πρωταθλήτρια, η οποία, λίγες ώρες μετά την σπουδαία επικράτησή της επί της Πέτρα Κβίτοβα στον 2ο γύρο, θα προσπαθήσει να κάνει ακόμη μια έκπληξη στο ταμπλό και να θέσει νοκ-άουτ τη Νο9 τενίστρια του κόσμου, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Στις 18:00GR, η Μαρία θα μπει στο court με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την φέρει στις “8” καλύτερες του Western & Southern Open, περιμένοντας εκεί, τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Άσλεϊ Μπάρτι και την Ανέτ Κονταβέιτ (18:00GR).

Σάκκαρη και Σαμπαλένκα δεν έχουν τεθεί ποτέ αντιμέτωπες, κι αυτή θα είναι η πρώτη τους συνάντηση στο Tour.

Από τα υπόλοιπα ματς της ημέρας, ξεχωρίζει η μάχη της Σιμόνα Χάλεπ με τη Μάντισον Κις, στις 02:00GR, αλλά και η επανάληψη του προημιτελικού στο Τορόντο λίγες ημέρες πριν, ανάμεσα στην Ελίνα Σβιτόλινα και την Σοφία Κενίν, στις 04:00GR.

Σε πιο… ελληνικές ώρες, η Ναόμι Οσάκα αντιμετωπίζει την επίσης Ασιάτισσα, Σου Γουέι Σιέχ στις 21:30GR, ενώ Βίνους Γουίλιαμς και Ντόνα Βέκιτς, διασταυρώνουν τα ξίφη τους, περίπου στις 20:00GR.

WESTERN & SOUTHERN OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Από το ανδρικό πρόγραμμα, ξεχωρίζουν ασφαλώς τα ονόματα των Φέντερερ και Τζόκοβιτς, μετά και την… πανωλεθρία των περισσοτέρων seeded, μια ημέρα πριν.

Με τους Τσιτσιπά, Ζβέρεφ, Βαβρίνκα, Νισικόρι και Κύργιο, να μένουν εκτός από τον 2ο μόλις γύρο, ο δρόμος στο κάτω μέρος του ταμπλό έχει… αδειάσει για τα καλά από μεγάλα ονόματα, με τους Ρότζερ και Νόβακ όμως, να… συνωστίζονται στο πρώτο κομμάτι του ταμπλό.

Ο Ελβετός θα αγωνιστεί πρώτος σήμερα, αντιμετωπίζοντας τον πάντοτε υπολογίσιμο και ιδιαίτερα φορμαρισμένο, Αντρέι Ρούμπλεφ.

Ο νεαρός Ρώσος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του και πετυχαίνει σπουδαίες νίκες το τελευταίο χρονικό διάστημα, με αποκορύφωμα, την άνετη, straight-sets επικράτηση επί του Σταν Βαβρίνκα την Τετάρτη στο Σινσινάτι.

Φέντερερ και Ρούμπλεφ θα αγωνιστούν για πρώτη φορά ως αντίπαλοι, στις 21:30GR.

Για τις 20:00GR είναι προγραμματισμένος και ο αγώνας του Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Γιάν Λέναρντ Στρουφ, τον νικητή του οποίου θα βρει μπροστά του, εκτός απροόπτου, ο Ρότζερ Φέντερερ.

Στις 23:00GR θα διεξαχθεί το πιο αμφίρροπο ματς της ημέρας, ανάμεσα στον Λούκα Πούιγ και τον Κάρεν Κατσάνοφ, πριν μπει στο court και ο υπερασπιστής του τίτλου, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος, θα δοκιμαστεί από την πλευρά του, κόντρα στον Ισπανό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, στις 02:00GR, στο πρώτο προγραμματισμένο ματς του βραδινού προγράμματος, στο κεντρικό court των εγκαταστάσεων του Σινσινάτι.

Ντέρμπι αναμένεται και το ματς του φορμαρισμένου, 19χρονου Σέρβου, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, κόντρα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ, στις 21:30GR.

WESTERN & SOUTHERN OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με φόντο τα προημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα