Ολοταχώς για τίτλο!

Συνεχίζει την αψεγάδιαστη πορεία της στο Όπεν της Βουδαπέστης η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα που δίχως να έχει χάσει σετ ακόμα βρίσκεται στον ημιτελικό γύρο και είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο στην Ουγγαρία.

Σοφή, μέχρι στιγμής, αποδεικνύεται η απόφαση της Ντόμι να συμμετάσχει σε ένα, ήσσονος σημασίας, είναι η αλήθεια τουρνουά, με σκοπό όμως να ανακτήσει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση και να προσθέσει ακόμα έναν τίτλο, τον ένατο στην αξιοπρεπέστατη καριέρα της.

Η

Νο33 τενίστρια στον κόσμο δείχνει να βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω απ’όλες τις κοπέλες που έχουν τεθεί αντιμέτωπες με αυτήν μέχρι στιγμής και η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε κόντρα στη Γιοχάνα Λάρσον με την Σλοβάκα να επικρατεί με το πειστικό 6-3, 6-2 σε μια ώρα αγώνα.

Τη Γερμανίδα Μόνα Μπαρτέλ θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Σαββάτου με τις δύο τενίστριες να χωρίζουν σαράντα μία θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη (Νο74 η Μπαρτέλ).

Εκπρόσωπος της νέας γενιάς του Σλοβακικού τένις θα βρίσκεται επίσης στα ημιτελικά της Βουδαπέστης με την Βικτόρια Κούζμοβα, γεννηθείσα το 1998 παρακαλώ, να έχει κλείσει και αυτή θέση έναν βήμα πριν τον τελικό.

Παρασκευή, 23/2: Προημιτελικοί Budapest Open

Cibulkova (Slovakia) beat Larsson (Sweden) 6-3 6-2

Kuzmova (Slovakia) beat Krunic (Serbia) 6-4 6-2

Barthel (Germany) beat Bonaventure (Belgium) 6-3 6-4

BUDAPEST WTA DRAW

Κώστας Αϊτάκης

The post Ολοταχώς για τίτλο! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα