Η υπερασπίστρια είναι εδώ! – VIDEO

Η Ελίνα Σβιτολίνα, ακριβώς όπως και πέρσι, υπέταξε την Αντζελίκ Κέρμπερ στα ημιτελικά του Dubai Championships και θα βρεθεί ξανά στον τελικό της σπουδαίας διοργάνωσης με αντίπαλο την Ντάρια Κασάτκινα!

Της πάει το Ντουμπάι!

Αν και δεν ξεκίνησε και με τις καλύτερες εμφανίσεις τη σεζόν, η Ελίνα Σβιτολίνα χρειάστηκε να πάει ξανά στα Η.Α.Ε. για να βρει πλήρως το παιχνίδι της και φέτος!

Η Ουκρανή τενίστια και Νο1 του ταμπλό αυτήν την εβδομάδα στο Ντουμπάι κέρδισε πολύ πειστικά την Αντζελίκ Κέρμπερ με 6-3, 6-3 και θα δώσει το “παρών”

στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου με μοναδικό σκοπό την υπεράσπιση του τίτλου της!

Η 23χρονη τενίστρια έκανε ένα πολύ ώριμο ματς απέναντι σε μια εξαιρετικά φορμαρισμένη Κέρμπερ και μπόρεσε να χαλάσει το ρυθμό της Γερμανίδας από τη βασική γραμμή “σπάζοντας” τις άμυνές της.

Το ματς ξεκίνησε πάντως νευρικά και από τις δύο τενίστριες με εκατέρωθεν breaks, μεγάλα σε διάρκεια games και πολύ mental game και από τις δύο πλευρές!

Τελικά, η Σβιτολίνα βγήκε νικήτρια από αυτή τη μεγάλη μάχη κάνοντας ένα break παραπάνω από την 30χρονη Γερμανή και επανέλαβε το κατόρθωμά της και στο δεύτερο σετ στο οποίο έπαιξε με περισσή αυτοπεποιθηση και δεν άφησε να της ξεφύγει από τα χέρια.

Μπορεί πλέον να καυχιέται πως έχει πάρει για τα καλά τον αέρα της Κέρμπερ καθώς μετρά πέντε σερί νίκες εις βάρος της με το συνολικό h2h να είναι στο 7-5 υπέρ της.

Είναι το φαβορί απέναντι στην Ντάρια Κασάτκινα μέχρι αποδείξεως του εναντίου όμως μιας και η 19χρονη Ρωσίδα παίζει με φοβερή αυτοπεποίθηση, έχει ήδη αποκλείσει τις Γιοχάνα Κόντα και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και θα έχει φυσικά τεράστιο κίνητρο για να κατακτήσει τον μεγαλύτερο τίτλο της σύντομης καριέρας της!

Παρασκευή, 23/2: Ημιτελικοί Dubai Open

Kasatkina (Russia) beat Muguruza (Spain) 3-6 7-6(11) 6-1

Svitolina (Ukraine) beat Kerber (Germany) 6-3 6-3

DUBAI DUTY FREE TENNIS CHAMPIONSHIPS DRAW l OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Η υπερασπίστρια είναι εδώ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα