Το σκέφτομαι και γελάω…

Η Γιοχάνα Κόντα αποκλείστηκε από την φάση των ”16” στο Dubai Duty Free Tennis Championships αυτήν την εβδομάδα, χάνοντας από την Ρωσίδα Ντάρια Κασάτκινα με ανατροπή, αν και έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, αφού απώλεσε δυο ματς πόιντ για να πάρει τη νίκη, στο tie-break του δευτέρου σετ.

Η Βρετανή, Νο12 του κόσμου, μίλησε μετά την αναμέτρηση με την νεαρή

Κασάτκινα για τα συναισθήματά της, αφού αν και έφτασε μια ανάσα από τη νίκη-πρόκριση, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητά της και να κερδίσει την αντίπαλό της στα δυο σετ. Τώρα, σκεπτόμενη τις χαμένες ευκαιρίες της… γελάει, από τα νεύρα της, όπως παραδέχθηκε!

Αναλυτικά τα όσα είπε η 26χρονη:

”Θα ήταν καλό να είχα εκμεταλλευτεί έστω ένα από τα δυο ματς πόιντ τα οποία είχα στη διάθεσή μου. Όπως και να έχει, αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Μπορώ να κοιτάξω πίσω, σε αυτό το ματς, και να κρατήσω τα καλά στοιχεία μου, που ήταν όντως πολλά.

Από την άλλη πρέπει να μάθω από τα λάθη μου για να γίνω καλύτερη. Πάλεψα όσο μπορούσα, αλλά δεν κατάφερα να νικήσω. Για να είμαι ειλικρινής, δεν αισθάνομαι όμορφα. Σκέφτομαι ότι δεν μπόρεσα να ”κλείσω” τον αγώνα και γελάω από τα νεύρα μου.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το σκέφτομαι και γελάω… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα