Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής (vids)

18:10 3/2/2023 - Πηγή: Tennis24

Λίγο μετά τις 17:00 ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας με τους παίκτες του ομοσπονδιακού Δημήτρη Χατζηνικολάου να βγάζουν μεγαλύτερη ένταση τόσο στις ασκήσεις όσο και στους πόντους.

Ο Μιχάλης Περβολαράκης δεν κατάφερε να προπονηθεί για μια ακόμη ημέρα λόγω τραυματισμού στο χέρι, με τον Αριστοτέλη Θάνο να είναι ο πιθανός αντικαταστάτης του για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Νο1 παίκτη του Εκουαδόρ Αντρές Αντραντέ (Νο564 του κόσμου) το οποίο θα ακολουθήσει αυτό του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλβάρο Γκιγιέν (Νο731 του κόσμου).

Η

προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε με το διπλό με τα αδέρφια Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς να αντιμετωπίζουν τους Αριστοτέλη Θάνο και Αλέξανδρο Σκορίλα.

Θυμίζουμε πως το ρόστερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αποτελείται από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Αλέξανδρο Σκορίλα και Αριστοτέλη Θάνο.

Αρχηγός αποστολής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και Εθνικός προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, ενώ μέλη της ελληνικής ομάδα είναι ακόμα ο γιατρός Διονύσης Χίσσας, ο γυμναστής Χρήστος Φιωτάκης, ο ψυχολόγος Κώστας Περγαντής, ο φυσικοθεραπευτής Απόστολος Μιχαλάκας και ο βοηθός προπονητή Θανάσης Μανέκας.

Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής πριν την πρεμιέρα του Σαββάτου pic.twitter.com/vunkZyxU5h

— Thanos Stathopoulos (@stathopoulosth) February 3, 2023

pic.twitter.com/9yq8wffmpY

— Thanos Stathopoulos (@stathopoulosth) February 3, 2023

The post Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα