Τσιτσιπάς: “Όνειρο ζωής το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο” (vids)

10:06 3/2/2023 - Πηγή: Tennis24

Στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος το ερχόμενο διήμερο (4-5/02) θα ηγηθεί της προσπάθειας της εθνικής ομάδας Davis Cup για άνοδο στο World Group I με αντίπαλο τον Ισημερινό, σε αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό Νίκος Γκάλης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής που προέρχεται από τη συμμετοχή

του στον τελικό του Australian Open, μίλησε για τα τρία μεγάλα όνειρα που έχει κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας: τον Grand Slam τίτλο που έχει φτάσει κοντά με δύο συμμετοχές, τo No1 του κόσμου που βρέθηκε μια νίκη μακριά και το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, ο Στέφανος αποκλείστηκε στον 3ο γύρο από τον Ούγκο Ουμπέρ.

“Υπάρχουν τρία όνειρα. Ένας Grand Slam τίτλος, το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Ελπίζω να είμαι καλά και να είμαι υγιής ώστε να πάρω μέρος στο Paris 2024. Για πολλούς τενίστες το χρυσό Ολυμπιακό δεν αποτελεί κάτι σημαντικό. Για μένα είναι όνειρο ζωής. Και φυσικά το Νο1 του κόσμου που είναι ένας μεγάλος στόχος για την επόμενη σεζόν” είπε στον καταξιωμένο δημοσιογράφο.

Νωρίτερα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφιέρωσε τη συμμετοχή του στο Davis Cup στους δύο αδικοχαμένους πιλότους της πολεμικής αεροπορίας.

“Θα αφιερώσω αυτή την προσπάθεια με όλη την ομάδα, στους δύο ηρωικούς πιλότους που χάσαν τη ζωή τους πριν λίγα 24ωρα. Θα βγούμε εκεί έξω και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό” είπε χαρακτηριστικά.

The post Τσιτσιπάς: “Όνειρο ζωής το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο” (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα