Τζόκοβιτς για RLA: “Είναι σαν να παίζω σε πάγο” – VIDEO

Με την ταχύτητα του γηπέδου στη Rod Laver Arena, τα έχει βάλει ο Νόβακ Τζόκοβιτς που επανέλαβε ότι το κεντρικό γήπεδο του Melbourne Park είναι πολύ πιο γρήγορο από τα προηγούμενα χρόνια.

Στην on court συνέντευξή του, μετά τη δύσκολη επικράτηση επί του Φράνσις Τιαφό για το 2ο γύρο του Australian Open, ο Βασιλιάς της Μελβούρνης με 8 τίτλους, χαρακτήρισε “το καθιστικό του” το κεντρικό court, όμως επεσήμανε ότι φέτος το γήπεδο

είναι πιο γρήγορο από ποτέ.

“Είναι ίσως το πιο γρήγορο court που έχω παίξει ποτέ εδώ στη Rod Laver Arena, τα τελευταία 15 χρόνια. Χρειάζεσαι μεγάλο σερβίς. Αν το έχεις βοηθάει” είπε ο Σέρβος και λίγο αργότερα, ως καλεσμένος της Μπάρμπαρα Σετ και του Ματς Βιλάντερ στο Eurosport, συνέχισε την κριτική του για το court.

“Είναι σαν πάγος. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει αλλά η ταχύτητα του γηπέδου είναι ότι πιο γρήγορο έχω συναντήσει εδώ. Δεν ξέρω τον λόγο αλλά συνεχίζουν να το κάνουν ολοένα και πιο γρήγορο. Αν δεν σερβίρεις καλά, είναι δύσκολο να κερδίσεις ματς κόντρα σε έναν σταθερό αντίπαλο” τόνισε ο Τζόκοβιτς ο οποίος στον 3ο γύρο απέφυγε τον big server Ρέιλι Όπελκα και θα αντιμετωπίσει τον επίσης Αμερικανό, Τέιλορ Φριτζ που κέρδισε στα 5 σετ τον συμπατριώτη του.

"It keeps getting faster and faster!"

Novak Djokovic explains what factor could be the difference-maker at this year's #AusOpen pic.twitter.com/pCOOcdEyIW

Eurosport UK (@Eurosport_UK) February 10, 2021



The post Τζόκοβιτς για RLA: “Είναι σαν να παίζω σε πάγο” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα