Οι λίστες συμμετοχών του US Open – Την Πέμπτη η κλήρωση

Ανακοινώθηκαν οι λίστες συμμετοχών σε ανδρικό και γυναικείο ταμπλό για το US Open (28 Αυγούστου – 10 Σεπτεμβρίου) με τον Στέφανο Τσιτσιπά να τοποθετείται στο Νο7 και τη Μαρία Σάκκαρη στο Νο8 του αντίστοιχου ταμπλό. Η κλήρωση στο κυρίως ταμπλό αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (24/8) όπου και θα μάθουμε τους πρώτους αντιπάλους για Τσιτσιπά και Σάκκαρη, αλλά και το πιθανό μονοπάτι τους. 

Μετά τη νίκη του στον ημιτελικό του Σαββάτου κόντρα στον Χούμπερτ Χουρκάτς, ο κάτοχος του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ

θα βρεθεί για 3ο σερί major τουρνουά στο Νο1 του ταμπλό, ενώ ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Νο2 κάτι που σημαίνει ότι μια πιθανή μεταξύ τους συνάντηση θα γίνει μόνο σε περίπτωση που θα φτάσουν στον τελικό. 

Από εκεί και πέρα στο Νο3 είναι ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, στο Νο4 ο Χόλγκερ Ρούνε για πρώτη φορά στην καριέρα του, στο Νο5 ο Κάσπερ Ρουντ, ενώ στο Νο6 ο Γιάνικ Σίνερ. Κάτω από τον Τσιτσιπά είναι ο Αντρέι Ρούμπλεφ ενώ την πρώτη 10άδα των seeded παικτών συμπληρώνουν οι Τέιλορ Φριτς και Φράνσις Τιάφο. 

US Open 2023, Men's Singles seeds:

(First out: Djere) pic.twitter.com/cyDFPZmKB7

— José Morgado (@josemorgado) August 20, 2023

Στις γυναίκες Ίγκα Σφιόντεκ και Αρίνα Σαμπαλένκα θα βρεθούν στα δύο άκρα του ταμπλό, με τις Τζέσικα Πεγκούλα και Έλενα Ριμπάκινα να είναι στο Νο3 και Νο4 αντίστοιχα. Στο Νο5 θα είναι η Ονς Ζαμπέρ, στο Νο6 η Κόρι Γκοφ (ό,τι και να συμβεί στον τελικό του Σινσινάτι), στο Νο7 η Καρολίν Γκαρσία, ενώ κάτω από την Σάκκαρη είναι οι δύο Τσέχες Μαρκέτα Βοντρούσοβα και Καρολίνα Μούχοβα (ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στον τελικό του Σινσινάτι). 

US Open 2023, Women's Singles seeds:

(First out: Sherif) pic.twitter.com/CGvsf9z8rU

— José Morgado (@josemorgado) August 20, 2023

The post Οι λίστες συμμετοχών του US Open – Την Πέμπτη η κλήρωση appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
US Open –, Πέμπτη,US Open –, pebti