Οι αντίπαλοι για Βαβρίνκα και Τιμ στη Μαρβέγια

Σταν Βαβρίνκα και Ντόμινικ Τιμ ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στην ενεργό δράση, μετά από περίπου ένα χρόνο, με τους δύο κατόχους Grand Slam να αγωνίζονται στο τουρνουά Challenger στη Μαρβέγια

Ο Ελβετός και Νο232 του κόσμου, έχει τοποθετηθεί στο Νο14 του ταμπλό, έχοντας εξασφαλίσει την wild card, με τον πρώτο

του αντίπαλο να είναι ο Σουηδός και Νο131 του κόσμου Ελίας Ίμερ, ο οποίος είχε φτάσει στον τελικό του τουρνουά του Πούνε στην Ιδνία τον περασμένο Φεβρουάριο. 

Ο Βαβρίνκα θα παίξει και στα διπλά όπου θα έχει παρτενέρ τον έμπειρο Ισπανό, Πάμπλο Αντουχάρ με τους δύο παίκτες να αντιμετωπίζουν στον 1ο γύρο τους Γάλλους Σαντιό Ντουμπιά και Φαμπιάν Ρεμπούλ. 

Όσον αφορά τον Τιμ, ο Αυστριακός (Νο50 του κόσμου) είναι επικεφαλής του ταμπλό και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον 26χρονο Αργεντινό Πέδρο Κατσίν (Νο228).

Εκτός από τους Βαβρίνκα και Τιμ στο τουρνουά της Μαρβέγια θα αγωνιστούν και οι Άλεξ Μόλτσαν, Πάμπλο Αντουχάρ, Γίρι Βέσελι και Μάρκο Τσεκινάτο. 

Στο τουρνουά της Ανδαλουσίας θα αγωνιστεί και ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ο οποίος πήρε wild card για τα προκριματικά και στον 1ο γύρο θα παίξει κόντρα στον 20χρονο Ισπανός Νίκολας Αλβάρεθ Βρόνα (Νο298) σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή (27/3) το μεσημέρι. 

Ο Έλληνας τενίστας που το περασμένο Σάββατο κατέκτησε τον 9ο τίτλο στην καριέρα του στα διπλά (ITF) θα παίξει και στο διπλό, όπου μαζί με τον Ουκρανό Αλεξάντερ Σεβτσένκο θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τους Σέρχιο Μάτος Γκόρνες (Ισπανία) και Άρτεμ Σίτακ (Ν. Ζηλανδία).

ANDALUCIA OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Οι αντίπαλοι για Βαβρίνκα και Τιμ στη Μαρβέγια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα