Όχι, δεν είναι μόνο χωματάς! – VIDEO

Ο Ντομινίκ Τιμ κέρδισε σε ένα πολύ “κλειστό” ματς τον Μίλος Ράονιτς και προκρίθηκε στον πρώτο του τελικό Masters εκτός χώματος αποδεικνύοντας πως υπάρχει ζωή και μακριά από το…χώμα!

Ναι, η σπεσιαλιτέ του είναι σίγουρα η χωμάτινη επιφάνεια, εκεί άλλωστε έχει πετύχεις τις μεγαλύτερες του διακρίσεις με τη συμμετοχή του στον τελικό του Ρολάν Γκαρός αλλά και σε δύο τελικούς στο Madrid Masters να είναι τα “παράσημά” του αλλά δεν αρκείται εκεί!

Ο Ντομινίκ

Τιμ, με μια μεγάλη και ψυχωμένη εμφάνιση κέρδισε σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι τον Μίλος Ράονιτς με 7-6(3), 6-7(3), 6-4 και προκρίθηκε στον πρώτο του τελικό Masters εκτός χώματος όπου τον περιμένει ο ξεκούραστος και φρέσκος Ρότζερ Φέντερερ που προκρίθηκε άνευ αγώνα λόγω της δυσάρεστης εξέλιξης με την απόσυρση του Ραφαέλ Ναδάλ.

Αυτή ήταν μάλιστα η πρώτη νίκη του Αυστριακού σε τρία ματς κόντρα στον γίγαντα Καναδό σε ένα ματς που είχε μόλις ένα σπάσιμο σερβίς συνολικά καθώς και οι δύο τενίστες ήταν τρομερά κυριαρχικοί στα σερβίς τους.

Τρία break point “έχτισε” με κόπο και ιδρώτα ο 25χρονος Αυστριακός εκμεταλλευόμενος τελικά το τρίτο σε πολύ καίριο όμως χρονικά σημείο, στις αρχές του καθοριστικού τρίτου σετ.

Ο Ράονιτς, από την άλλη, δεν κατάφερε να φτάσει σε ούτε ένα break point σε δυόμιση ώρες αγώνα, το έκανε όμως όταν ο Τιμ σέρβιρε για το ματς στο 5-4 αλλά, δυστυχώς για αυτόν, πέρασε ανεκμετάλλευτο με ένα φτηνό λάθος στο φιλέ.

Κατά τα άλλα, οι δύο τενίστες “μοίρασαν” τρόπον τινά την κυριαρχία τους.

Ο μεν Τιμ έπαιρνε τη συντριπτική πλειονότητα των πόντων από τη βασική γραμμή, ο δε Ράονιτς επέβαλε τη δική του κυριαρχία ανεβαίνοντας στο φιλέ και τελειώνοντας όμορφα πολλούς πόντους.

Έκανε, ωστόσο, κάποια λάθη σε βολέ που του στοίχισαν στο τρίτο σετ ενώ γενικά το forehand του βρέθηκε σε πολύ μέτρια μέρα μετρώντας πάνω από 20 αβίαστα λάθη.

Μοιράστηκαν και τις εντυπώσεις στα δύο tie breaks με τον Τιμ να βγάζει ποντάρες στο πρώτο και να το κλείνει θριαμβευτικά, τον δε Ράονιτς να απαντά με το ίδιο νόμισμα στο δεύτερο.

Τελικά, το ένα και μοναδικό break στο ματς ουσιαστικά έκρινε την αναμέτρηση και μένουμε με το παράπονο ότι τελικά δεν θα ακολουθήσει το Fedal#39 που θα είχε το ιδανικό…ορεκτικό από τον πρώτο χρονικά ημιτελικό.

Σάββατο, 16/3: Ημιτελικοί Indian Wells

Federer (Switzerland) beat Nadal (Spain) by walkover
Thiem (Austria) beat Raonic (Canada) 7-6(3) 6-7(3) 6-4

BNP PARIBAS OPEN DRAW | OOP (-10h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Όχι, δεν είναι μόνο χωματάς! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα