Ο Τιμ επέστρεψε, αλλά με το… αριστερό (vid)

Μετά από περίπου ένα μήνα ο Ντόμινικ Τιμ επέστρεψε στο κορτ, όπως δημοσίευσε και ο ίδιος στο νέο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Μια μία… μικρή διαφορά. 

Ο Αυστριακός ξεκίνησε τις προπονήσεις, αλλά παίζοντας με το αριστερό… Ο Νο6 του κόσμου έκανε αριστερά forehands και backhands, αλλά και μια σειρά volleys χωρίς όμως να χρησιμοποιήσει το δεξί του χέρι, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση
στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dominic Thiem (@domithiem)

Ο κάτοχος του περσινού US Open, υπέστη μιας μορφής διαστρέμματος στον δεξί καρπό, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης  με τον Αντριάν Μαναρινό στο τουρνουά της Μαγιόρκα (22/6). 

Το θετικό είναι ότι δεν χρειάστηκε επέμβαση, ωστόσο ο Αυστριακός θα έπρεπε να φοράει έναν ειδικό νάρθηκα για 5 εβδομάδες, κάτι το οποίο φαίνεται και στο τελευταίο του βίντεο. 

Μπορεί η φετινή σεζόν να μην ήταν και η καλύτερη για τον Τιμ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε κυρίως από ψυχολογικά θέματα, μετά την κατάκτηση του 1ου Grand Slam της καριέρας του, ωστόσο κατάφερε να φτάσει μέχρι τους ημιτελικούς της Μαδρίτης (Madrid Open), το οποίο είναι το καλύτερο πλασάρισμα που έχει κάνει φέτος. 

Ο ίδιος πάντως ελπίζει ότι θα προλάβει να αγωνιστεί στη Νέα Υόρκη προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο του. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Ο Τιμ επέστρεψε, αλλά με το… αριστερό (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα