“Ο Στέφανος είναι ξεχωριστός αθλητής”

Ο Πατρίτσιο Απέι, μάνατζερ του Στέφανου Τσιτσιπά, μίλησε για τη συνεργασία με το ανερχόμενο αστέρι του παγκοσμίου τένις

Κατάφερε, λόγω της σχέσης και της αγάπης που έχει με την Ελλάδα, να προσεγγίσει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον τον Στέφανο Τσιτσιπά και να τον “κλείσει” ως αθλητή.

Ο Πατρίτσιο Απέι, έμπειρος μάνατζερ τενιστών, αποτελεί τον βασικό σύμβουλο του 21χρονου Έλληνα πρωταθλητή σε χορηγικά θέματα, έχοντας βοηθήσει πολύ τον Στέφανο να φτιάξει ένα αξιοζήλευτο portfolio.

Μιλώντας στο Tennis365, o

Απέι αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τον Τσιτσιπά, στον χαρακτήρα του χαρισματικού τενίστα αλλά και στην εμπορική του δύναμη.

“Ο Στέφανος είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης. Σκέφτεται ορθά και εκτιμάει τις συμβουλές από όλους τους γκριζομάλληδες ανθρώπους που βρίσκονται στο πλάι του. Έχει μια ξεχωριστή οπτική για όλα. Για παράδειγμα, μετά την κατάκτηση του ATP Finals, οι περισσότεροι τενίστες θα έβγαζαν selfies από τις Μαλδίβες. Ο Στέφανος προτίμησε να ταξιδέψει στην Ισλανδία και στο Ομάν και διασκέδασε με αυτή την περιπέτεια.

“Έχει δίψα να εξερευνήσει, να δημιουργήσει και για να μάθει. Τα vlogs που δημιουργεί στο youtube, μιλούν από μόνα τους. Μπορεί να φαίνεται φυσιολογικό για κάποιον νέο να θέλει να εξερευνήσει τον κόσμο, όμως για έναν επαγγελματία αθλητή 21 ετών, είναι μια αναζωγονητική προοπτική που γνωρίζουμε πως αρέσει στο κοινό” είπε ο Απέι.

Ο μάνατζερ του Στέφανου και πρώην συνεργάτης του Αλεξάντερ Ζβέρεφ, μίλησε και για τη σχέση που έχει αναπτύξει ο Τσιτσιπάς με το κοινό στα τουρνουά που αγωνίζεται.

“Στα 30 χρόνια που παρακολουθώ επαγγελματικό τένις, δεν είχα ξαναδεί τέτοια αντίδραση από το κοινό όπως αυτή στον τελικό του ATP Finals. Όλοι φώναζαν “Hellas Tsitsipas” και ηχούσε στα αυτιά μας για αρκετές ώρες μετά το τέλος του ματς. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή και τότε κατάλαβα ότι ο Στέφανος θα έχει μια σπουδαία καριέρα. Ο κόσμος θα έχει μεγάλη επιρροή σε αυτό το ταξίδι. Μας περιμένει μια σπουδαία δεκαετία”

Ο Πατρίτσιο Απέι, μόλις ανέλαβε την εμπορική εκμετάλλευση του ονόματος του Τσιτσιπά, όταν εκείνος ήταν ακόμα ένας φέρελπις junior, είχε αρνηθεί κάποιες σημαντικές προτάσεις από χορηγούς (ύψους 100,000-150,000€ ετησίως) καθώς περίμενε τη συμφωνία που θα απογειώσει τον Έλληνα πρωταθλητή, όπως και έγινε με την Adidas να χρυσώνει τον Στέφανο και πολλές εταιρίες, πλέον, να θέλουν να τον εντάξουν στο χορηγικό τους πρόγραμμα.

The post “Ο Στέφανος είναι ξεχωριστός αθλητής” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα