“Το τένις γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές στην Ελλάδα”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε σε μέσο των Φιλιππίνων κατά την παραμονή του στην χώρα την περασμένη εβδομάδα, τονίζοντας πως όσο περνάει ο καιρός, το τένις γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές στην Ελλάδα…

Ο Νο6 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, ήταν το πρόσωπο των ημερών την προηγούμενη εβδομάδα στις Φιλιππίνες, όταν και η Εθνική μας ομάδα αγωνίστηκε στη Μανίλα για το Davis Cup.

Ο 21χρονος πρωταθλητής μας, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Tiebreakertens” των Φιλιππίνων

και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί με το τένις στην Ελλάδα, παρομοιάζοντας τον εαυτό του με τον… Μάνι Πακιάο.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Το τένις γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές άθλημα στην Ελλάδα. Με τις δικές μου επιτυχίες, αλλά και της Μαρίας (Σάκκαρη), τα πράγματα εξελίσσονται συνεχώς προς το καλύτερο. Έχουμε βοηθήσει πολύ σε αυτό.

Οι περισσότεροι άνθρωποι αναγνωρίζουν πλέον σε πόσο υψηλό επίπεδο αγωνιζόμαστε και μας ακολουθούν. Κάθονται μέχρι αργά το βράδυ για να δούνε αγώνες μας. Κάτι τέτοιο δεν συνέβαινε στο παρελθόν.

Το τένις είναι σίγουρα στο Top-5 των δημοφιλέστερων αθλημάτων στην Ελλάδα και υπάρχουν πολλά παιδιά που ασχολούνται με το άθλημα. Τα τένις κλαμπ γεμίζουν πλέον και πολλά μικρά παιδιά λένε ότι θέλουν να γίνουν σαν κι εμένα ή την Μαρία.

Αυτό γίνεται σε όλες τις χώρες με αθλητές που πετυχαίνουν πολλά στον τομέα τους. Όπως εσείς, έχετε τον Μάνι Πακιάο και πολλοί εμπνέονται από την πορεία του, έτσι συμβαίνει και με εμάς στην Ελλάδα”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Το τένις γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές στην Ελλάδα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα