Ο Ρουμπλέφ τη νίκη, ο Αλιασιμέ τις εντυπώσεις!

Ο Αντρέι Ρουμπλέφ παραμένει σε τροχιά υπεράσπισης του τροπαίου στο Ούμαγκ της Κροατίας αφού πρώτα “δεινοπάθησε” για δυόμιση ώρες από τον εξαιρετικά ταλαντούχο έφηβο, Φελίξ Οζέρ-Αλιασιμέ!

Ενα εκπληκτικό ματς είδαμε για τον δεύτερο γύρο του Κροατικού Όπεν!

Για δυόμιση ώρες, δύο μελλοντικά αστέρια του αθλήματος, ο Αντρέι Ρουμπλέφ και ο Φελίξ Οζέρ Αλιασιμέ τα έδωσαν όλα με, ειδικά τον 17χρονο μόλις Καναδό, να κερδίζει τις εντυπώσεις με το πολύ “ώριμο” παιχνίδι για την ηλικία του, αλλά στο φινάλε του ματς φάνηκε η έλλειψη εμπειρίας με τον Ρώσο να κερδίζει

τελικά με 6-4, 6-7(4), 6-3.

Και αυτό γιατί ο Ρουμπλέφ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όντας πίσω με break στην αρχή του τρίτου σετ μέχρι και το 1-3, όμως μετά, με ένα κρεσέντο πέντε αναπάντητων games και εκμεταλλευόμενος την σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία του, τελείωσε υπέρ του το ματς πανηγυρίζοντας πολύ έντονα στο φινάλε μιας και δεν περίμενε με τίποτα έναν τόσο απαιτητικό πρώτο ματς στην Κροατία για αυτόν!

Αλλωστε, ο Ρουμπλέφ προέρχεται από αγωνιστική απραξία περίπου τριών μηνών και ήταν πολύ σημαντικό για αυτόν να ξεκινήσει με νίκη σε ένα τουρνουά όπου πέρσι κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο ATP!

Τις εντυπώσεις μέχρι το φινάλε του ματς τις κέρδισε πάντως ο γεννηθείς το 2000 (!) Καναδός τενίστας, Νο144 στον κόσμο, που θεωρείται ένας αν όχι ο πιο ταλαντούχος τενίστας της ηλικίας του και δοκίμασε μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα του τις δυνάμεις του σε ATP τουρνουά και ήταν καθόλα ανταγωνιστικός!

Με τον Ρόμπιν Χάασε θα αναμετρηθεί στον δεύτερο γύρο ο big hitter Ρώσος καθώς ο έμπειρος Ολλανδός απέκλεισε τον Μάρτιν Κλίζαν.

Πέμπτη, 19/7: 2ος γύρος Umag Open
4-Andrey Rublev (RUS) beat Felix Auger-Aliassime 6-4 6-7(4) 6-3 (CAN)
6-Robin Haase (NED) beat Martin Klizan (SVK) 3-6 6-4 6-3
Marco Trungelliti (ARG) beat Marton Fucsovics (HUN) 5-7 6-4 6-2
Evgeny Donskoy (RUS) beat 2-Damir Dzumhur (BIH) 7-6(9) 3-6 6-4

CROATIA OPEN DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Ο Ρουμπλέφ τη νίκη, ο Αλιασιμέ τις εντυπώσεις! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα