Αλίμονο αν είναι έκπληξη ο Νόλε!

Ο Ντομινίκ Τιμ διαφωνεί με όσους θεωρούν “έκπληξη” την κατάκτηση του φετινού Wimbledon από τον Νόβακ Τζόκοβιτς ενώ ενημέρωσε για την πορεία της αποθεραπείας του τραυματισμού που αποκόμισε από το ματς κόντρα στον Μάρκο Παγδατή στο Wimbledon.

Μετά την πρώτη του παρουσία του σε τελικό Slam, ο Ντομινίκ Τιμ

είχε μια εφιαλτική grass court season στην οποία αγωνίστηκε σε ελάχιστα ματς με αποκορύφωμα το Wimbledon όπου αποσύρθηκε από τον πρώτο μόλις γύρο λόγω τραυματισμού με αντίπαλο τον Μάρκο Παγδατή.

Ο 25χρονος Αυστριακός θέλει πολύ να αγωνιστεί στα τελευταία χωμάτινα τουρνουά της σεζόν σε Αμβούργο και Κτσμπούελ και κάνει τα αδύνατα δυνατά να προλάβει τις εν λόγω διοργανώσεις!

“Εκανα ακτινογραφία στην πλάτη πριν από τις διακοπές μου και τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά. Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Μέχρι την Κυριακή θα προπονηθώ καλά και μετά φεύγω για Αμβούργο” ενημέρωσε ο Τιμ.

Μίλησε για τη σημασία των διακοπών ειδικά στα μισά της σεζόν όπου βρισκόμαστε.

“Πάντα οι διακοπές είναι σημαντικές, χρειαζόμαστε ξεκούραση, ειδικά για να μπούμε στο δεύτερο μισό πιο χαλαροί. Θέλω πολύ να κερδίσω το Κιτσμπούελ φέτος, ακόμα θυμάμαι τον χαμένο τελικό πριν από τέσσερα χρόνια (κόντρα στον Φερέρ)”.

Για αυτόν, δεν του έκανε την παραμικρή εντύπωση η επάνοδος του Νόβακ Τζόκοβιτς σε Grand Slam τίτλους.

“Για πολλούς ήρθε σαν έκπληξη, αλλά για μας τους επαγγελματίες, δεν είναι σε καμία περίπτωση. Είναι τόσο πολύ εργατικός που δεν μπορείς ποτέ να τον ξεγράψεις και να που επέστρεψε” κατέληξε ο Τιμ που αυτήν την περίοδο κάνει ολιγοήμερες διακοπές με την κοπέλα του, Κριστίνα Μλαντένοβιτς.

Κώστας Αϊτάκης

The post Αλίμονο αν είναι έκπληξη ο Νόλε! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα