Ο Ράφα… και οι άλλοι

14:24 2/9/2019 - Πηγή: Tennis24
Συναρπαστικό το σημερινό πρόγραμμα αγώνων στη Νέα Υόρκη, με τους τελευταίους οκτώ αγώνες του 4ου γύρου στο Αμερικανικό Όπεν. Ξεχωρίζει, φυσικά η παρουσία του Ράφαελ Ναδάλ στους άνδρες και η παρουσία της Ναόμι Οσάκα στις γυναίκες…

Την Δευτέρα ολοκληρώνεται ο 4ος γύρος στο US Open, τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο ταμπλό.

Ο Ράφα Ναδάλ είναι το πρόσωπο της ημέρας, καθώς είναι ο μοναδικός τενίστας του Top5 που θα ριχτεί στη μάχη σήμερα, με φόντο

τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μάλιστα, το γεγονός ότι θα βρει απέναντι του τον πολύ επικίνδυνο Μαρίν Τσίλιτς, ο οποίος το 2014 είχε κατακτήσει στη Νέα Υόρκη τον πρώτο και τελευταίο μέχρι σήμερα, Major τίτλο του, δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την εμφάνισή του.

Οι δυο τενίστες θα τεθούν αντιμέτωποι στο πρώτο βραδινό παιχνίδι του Arthur Ashe, περίπου στις 02:00GR – Eurosport και σκοπεύουν να δώσουν μια άκρως συναρπαστική παράσταση στο κοινό που θα την παρακολουθήσει.

Ο Ισπανός, Νο2 τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης, μετράει έξι νίκες σε βάρος του προσεχούς αντιπάλου του, με τον Κροάτη από την πλευρά του να έχει κερδίσει τρεις αγώνες κόντρα στον Ράφα.

Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας στους άνδρες, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα προσπαθήσει να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά του θεσμού, νικώντας τον Ντιέγκο Σεμπαστιάν Σβάρτσμαν.

Μεγάλο ντέρμπι αναμένεται, με τους δυο αθλητές να είναι ιδιαίτερα απρόβλεπτοι, πράγμα που δίνει μια ξεχωριστή νότα στην μεταξύ τους μάχη, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 21:00GR – Eurosport.

Οι άλλοι δυο αγώνες της ημέρας για τους άνδρες, είναι οι εξής: Ρούμπλεφ-Μπερετίνι και Μονφίς-Αντουχάρ.

Όσον αφορά το γυναικείο ταμπλό τώρα, η φορμαρισμένη Ναόμι Οσάκα θα συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στη Νέα Υόρκη.

Μόνο εύκολη δοκιμασία δεν θα έχει σήμερα όμως, καθώς στο πρώτο ματς της ημέρας που θα ξεκινήσει στο Arthur Ashe στις 19:00GR – Eurosport, θα αντιμετωπίσει τη Νο12 τενίστρια του πλανήτη, Μπελίντα Μπένσιτς.

Πιο πριν, και πιο συγκεκριμένα στις 18:00GR θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Ντόνα Βέκιτς με την Γιούλια Γκέργκες, ενώ στις 21:30GR περίπου θα γίνει ο αγώνας της Ελίζ Μέρτενς με την Κρίστι Αν.

Τέλος, στο τελευταίο ματς του 4ου γύρου, που θα ξεκινήσει αμέσως μετά τη μάχη του Ναδάλ κόντρα στον Τσίλιτς στο Arthur Ashe (περίπου στις 05:00GR δηλαδή), θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους οι Μπιάνκα Αντρέσκου και Τέιλορ Τάουνσεντ.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο Ράφα… και οι άλλοι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα