Προκρίθηκε στον 52ο προημιτελικό της – VIDEO

23:17 1/9/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Σερίνα Γουίλιαμς κερδίζοντας την Πέτρα Μάρτιτς, προκρίθηκε στον 52ο προημιτελικό της καριέρας της σε Grand Slam διοργάνωση και στον 16ο συνολικά, στη Νέα Υόρκη…

Μπορεί σε λίγες ημέρες να “κλείνει” τα 38 χρόνια ζωής, αυτό δεν σημαίνει όμως, πως είναι πολύ καλύτερη από τις περισσότερες, αν όχι όλες, τενίστριες του γυναικείου Tour αυτή τη στιγμή.

Η Σερίνα

πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής την τέταρτη σερί της νίκη στο φετινό Αμερικανικό Όπεν και προελαύνει προς την 24η κατάκτηση Major.

Χρειάστηκε μιάμιση ώρα για να καταβάλλει την αντίσταση της αξιόμαχης Πέτρα Μάρτιτς, Νο22 του κόσμου, όμως το έκανε με στυλ. Τελικό σκορ 6-3, 6-4 για την Αμερικανίδα και 16ος προημιτελικός καριέρας στη Νέα Υόρκη.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει την πολύ φορμαρισμένη Κιάνγκ Γουάνγ, η οποία νωρίτερα απέκλεισε την Άσλεϊ Μπάρτι από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στην Κόντα το ντέρμπι!

Η Γιοχάνα Κόντα αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της ημέρας στη Νέα Υόρκη. Στο πιο συναρπαστικό ματς του πρωινού προγράμματος, η Βρετανίδα προκρίθηκε για πρώτη φορά στα προημιτελικά του US Open, αφήνοντας εκτός την Καρολίνα Πλίσκοβα.

Το Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA, πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη της πρόκριση σε τελική “8αδα” Grand Slam διοργάνωσης και έδειξε για πολλοστή φορά φέτος, πως βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα.

Τελικό σκορ 6-7(1), 6-3, 7-5 για την Κόντα, που ανάγκασε ακόμη μια τενίστρια του Top5 να αποχαιρετήσει πρόωρα τον θεσμό, από την πρώτη εβδομάδα αγώνων.

Στα προημιτελικά, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντισον Κις και την Ελίνα Σβιτόλινα.

US OPEN WOMEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Προκρίθηκε στον 52ο προημιτελικό της – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα