Ο Πολ σταμάτησε τον Βαβρίνκα

Μετά από τη νίκη του, σε ένα παιχνίδι που κράτησε δύο ημέρες, κόντρα στον Ντένις Σαποβάλοφ, ο Αμερικανός Τόμι Πολ επικράτησε και του Σταν Βαβρίνκα με 6-1, 6-4 σε 66 λεπτά παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Queen’s. 

Tommy outta nowhere

After getting his first grass court win vs Shapovalov, @TommyPaul1 beats Wawrinka 6-1 6-4 to make the #cinchChampionship quarters! pic.twitter.com/m9SkgRF0Oy

Tennis

TV (@TennisTV) June 16, 2022

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Αμερικανός στηρίχθηκε στο service του κάνοντας τη ζωή του Βαβρίνκα στις επιστροφές αρκετά δύσκολη, παραχωρώντας στον Ελβετό μόλις 16 πόντους (29%), ενώ από την άλλη με σωστό “διάβασμα” βρήκε λύσεις στα service του 37χρονου. 

Ο Πολ ήταν εντυπωσιακός στο 1ο set, όπου με 12/15 κερδισμένους πόντους στο 1ο service, αλλά και με δύο break κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 5-0 κλείνοντας το set στο service του αφού πρώτα έσωσε δύο break-points του Βαβρίνκα

Στο 2ο set ο Πολ χρειάστηκε μόλις ένα break το οποίο βρήκε αρκετά γρήγορα στο set (2-1) και από εκεί και πέρα δείχνοντας την απαραίτητη συνέπεια στο service του κατάφερε να φτάσει στη νίκη, αλλά και στην πρόκριση. 

Στα προημιτελικά ο Αμερικανός θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο του τίτλου, Ματέο Μπερετίνι, ο οποίος απέκλεισε τον Αμερικανό, Ντένις Κούντλα. 

CINCH CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

The post Ο Πολ σταμάτησε τον Βαβρίνκα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα