Μεγάλη νίκη για Παπαμιχαήλ στην Τσεχία

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα βρεθεί στα προημιτελικά του τουρνουά των 60.000$ της Τσέσκα Λίπα στην Τσεχία, μετά από τη νίκη της κόντρα στην Τσέχα Τερέζα Σμίτκοβα με το επιβλητικό 6-2, 6-0 μέσα σε 76 λεπτά. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 27χρονη Τσέχα ήταν πρώην Νο57 του κόσμου (2015) φτάνοντας το 2014 στις “16” του Wimbledon ενώ μάλιστα έχει κατακτήσει και τίτλο WTA στο τουρνουά της Λιμόζ το 2014 επικρατώντας στον τελικό της Γαλλίδας Κριστίνα Μλαντένοβιτς.

Η

Ελληνίδα τενίστρια και Νο3 του ταμπλό στο τουρνουά, μπορεί να κέρδισε μόλις το 48% των πόντων της στο 1ο service, ωστόσο ήταν εξαιρετική και συνεπής στο 2ο (το οποίο το χρειάστηκε αρκετές φορές στο παιχνίδι), φτάνοντας το 60% (18/30). 

Η Παπαμιχαήλ έσβησε 8/10 break-point της Σμίτκοβα, ενώ αντίθετα η ίδια εκμεταλλεύτηκε τις 7 από τις συνολικά 9 ευκαιρίες που είχε για break. 

Χαρακτηριστικό της πίεσης από την πλευρά της Παπαμιχαήλ, αλλά και της κακής ημέρας που βρέθηκε η Τσέχα από τη θέση του service είναι το γεγονός ότι η Σμίτκοβα δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε μια φορά το service της έχοντας 0/7 service-games! 

Στον επόμενο γύρο η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει μια εκ των Κόνι Περάν (Ελβετία) και Μαλέν Χέλγκο (Νορβηγία) που αγωνίζονται σήμερα. 

Αργότερα μέσα στην ημέρα η Ελληνίδα τενίστρια θα επιστρέψει στο court όπου μαζί με την Ιταλίδα Νούρια Μπρανκάτσο θα αντιμετωπίσουν τις Τσέχες Άνετα Λαμπούτκοβα και Μπαρμπόρα Παλίκοβα (είχε ηττηθεί την Τετάρτη στα μονά από την Παπαμιχαήλ), με στόχο μια θέση στα ημιτελικά του διπλού. 

ITF 60.000$ MACHA LAKE OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP

The post Μεγάλη νίκη για Παπαμιχαήλ στην Τσεχία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα