Φόρμουλα 1 2023: “Χαχαχα, Κυριακάτικο θεματικό τραγούδι” έγινε ο εθνικός ύμνος της Ολλανδίας

Φόρμουλα 1 2023: Ο Max Verstappen ήταν ο καλύτερος οδηγός κατά ένα μίλι στο grid της F1 του 2023. Ο Ολλανδός κέρδισε 19 από τους 22 αγώνες και εξάλειψε τους υπόλοιπους 19 οδηγούς.

Κάθε φορά που ένας οδηγός κερδίζει τον αγώνα, ο εθνικός ύμνος της χώρας του παίζεται όταν βρίσκεται στο βάθρο. Δεδομένου ότι ο άσος της Red Bull βρέθηκε στην πρώτη θέση 19 φορές αυτή τη σεζόν, αυτός και όλοι όσοι παρακολουθούν F1 έχουν ακούσει

πολύ τον εθνικό ύμνο της Ολλανδίας μέχρι τώρα.

Πρόσφατα, όταν ο Verstappen αγωνιζόταν με την ομάδα eSports του, Redline, ένας από τους συμπαίκτες του άρχισε να παίζει χιουμοριστικά τον εθνικό ύμνο της Ολλανδίας όταν ο οδηγός της Red Bull έκανε μια υπέρβαση σε έναν εικονικό αγώνα. Λίγο μετά το άκουσμα, ο Verstappen ούρλιαξε αστεία και ζήτησε από τον συμπαίκτη του να σταματήσει τον ύμνο.

«Όχι, έλα, σταμάτα αυτό το σ*τ… Ω Θεέ μου», είπε.

Looks like Max got tired of the Dutch National Anthem too pic.twitter.com/KUITMZcBRG

RBR Daily (@RBR_Daily) December 10, 2023

Η νέα εφαρμογή ταξί που τα σπάει… Taxi.gr με τρία κλικ, έχεις ταξί! Γιατί η υδροβολή πλοίων αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο στη συντήρηση; Ποιοι οι κίνδυνοι στο περιβάλλον;WRC: Μια υπενθύμιση η ομάδα Β δεν ήταν μόνο 4WDMotoGP: Η ομάδα NASCAR, Trackhouse Racing αντικαθιστά τηνRNF Aprilia το 2024

Φόρμουλα 1 2023: Σε αυτό το σημείο, είναι αστείο στην κοινότητα της F1 ότι όλοι βαριούνται να ακούν τον εθνικό ύμνο της Ολλανδίας, απλώς και μόνο επειδή ο Verstappen έχει γίνει τόσο κυρίαρχος πρόσφατα.

Αρκετοί οπαδοί της F1 ενθουσιάστηκαν βλέποντας πώς ο ίδιος ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ενοχλήθηκε από τον εθνικό ύμνο της Ολλανδίας. Δήλωσαν επίσης ότι είναι το τραγούδι της Κυριακής σε αυτό το σημείο.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις των θαυμαστών:

“Χαχαχα, κυριακάτικο θεματικό τραγούδι”, έγραψε ένας θαυμαστής.

«Τότε θα πρέπει να αλλάξει για να παίζεται super max κάθε φορά που κερδίζει», σχολίασε ένας άλλος.Το αφεντικό της ομάδας της Red Bull για την ωμότητα και την ειλικρίνεια του Max Verstappen

Φόρμουλα 1 2023: Ο Μαξ Φερστάπεν μίλησε ανοιχτά ενάντια στο GP της F1 του 2023 στο Λας Βέγκας και για το πώς δεν του αρέσουν οι πίστες δρόμου στη F1, με το αφεντικό της ομάδας της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, να υπερασπίζεται τον Ολλανδό. Υποστήριξε ότι ο Verstappen είναι ένας αγνός οδηγός που δεν τον νοιάζει αν είναι διάσημος και χρειάζεται μόνο ένα γρήγορο αυτοκίνητο για να οδηγήσει και να κερδίσει ό,τι μπορεί.

Ο Μαξ είναι οδηγός, δεν είναι καλλιτέχνης ή σόουμαν, είναι οδηγός αγώνων. Και είναι πολύ ειλικρινής, δεν δίνει δεκάρα στο να είναι διάσημος, θέλει απλώς να αγωνιστεί με αυτοκίνητο και να πάει γρήγορα, τα πάντα. Το άλλο είναι χαζό γι’ αυτόν», είπε ο Χόρνερ.

“Δεν σημαίνει ότι ο Μαξ πιστεύει ότι κάνουν κάτι λάθος, απλά δεν είναι για εκείνον, αν μπορούσε να παραμείνει ανώνυμος είμαι σίγουρος ότι θα ήταν. Θα πρόσθετα ότι υπάρχει επίσης μια νέα πτυχή στην προσέγγιση του Μαξ, ξέρετε, ότι θα σου πει τι πιστεύει, και δεν θα δώσει ποτέ εταιρική απάντηση», πρόσθεσε.

Ο Max Verstappen ολοκλήρωσε τη σεζόν της F1 του 2023 κερδίζοντας τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο του πρωταθλήματος οδηγών, σημειώνοντας 575 πόντους.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Φόρμουλα 1 Mercedes: O Lewis Hamilton “χάρισε” το βραβείο της FIA και έγινε χαμόςΦόρμουλα 1 FIA : Ο Mohammed Ben Sulayem αρρώστησε και υπέστη πτώση και διάσεισηMotoGP και οι διακοπές των ηρώων μας άρχισανΜεγάλη πρόταση βόμβα από το εξωτερικό για το Motor Festival

Μιχάλης Κοντιζάς για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα