“Ο Ντελ Πότρο θα μπορούσε να γίνει Νο1”

Μιλώντας σε ραδιόφωνο της Ισπανίας, ο Τόνι Ναδάλ έπλεξε το εγκώμιο του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, υποστηρίζοντας πως θα μπορούσε να γινόταν άνετα Νο1 τενίστας στον κόσμο, αν δεν ταλαιπωρούνταν από τόσους τραυματισμούς…

Ο θείος και πρώην προπονητής του Ράφα Ναδάλ, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Deportivo της χώρας του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους πιο χαρισματικούς τενίστες των τελευταίων ετών.

Μέσα σε αυτούς συμπεριλήφθηκε, και μάλιστα είχε ξεχωριστή θέση, ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.

Σύμφωνα με τον Τόνι Ναδάλ, ο

Αργεντινός “Πύργος” θα γινόταν άνετα Νο1 τενίστας στον κόσμο, αν ήταν λίγο πιο τυχερός στο κομμάτι των τραυματισμών.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Υπήρξαν πολλοί χαρισματικοί τενίστες τα τελευταία χρόνια, πέραν των κορυφαίων που βρίσκονται σταθερά τα τελευταία 15 χρόνια στο Top5.

Ο Κορία, ο Γκαούντιο και ο Ναλμπαντιάν είναι τρεις από τους αγαπημένους. Είχαν ταλέντο και το έδειχναν σε κάθε τους ευκαιρία. Ξεχωριστή θέση σε αυτή τη λίστα πρέπει να έχει όμως, ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.

Ο ‘Ντέλπο’ τα έχει όλα. Καλό φόρχαντ, καλό μπάκχαντ και εξαιρετικό σερβίς. Αν δεν είχε τόσα προβλήματα τραυματισμών με τους καρπούς του, θα γινόταν εύκολα Νο1 τενίστας στον κόσμο.

Το έδειξε όταν κατέκτησε το Αμερικανικό Όπεν. Αν δεν ήταν τόσο άτυχος, θα κέρδιζε πολλά περισσότερα στην καριέρα του. Δυστυχώς όμως, δεν μπόρεσε να μείνει για αρκετό καιρό, συνεχόμενα, μέσα στους κορυφαίους.

Όσον αφορά πάντως το ποιος τενίστας δυσκόλεψε περισσότερο την καριέρα του Ράφα στα μεταξύ τους ματς, ήταν ο Νταβίντ Ναλμπαντιάν.

Ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος επειδή κινούνταν υπέροχα στο court. Αν έπιανε την καλύτερή του απόδοση έβαζε τεράστια προβλήματα στον Ράφα”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Ο Ντελ Πότρο θα μπορούσε να γίνει Νο1” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα