Ο Ράφα μπορεί, ο Νόλε όχι!

Στην Ελλάδα το άθλημα του τένις ήταν από τα πρώτα που ανοίξανε, έστω και με κάποιους ηλικιακούς προσδιορισμούς.

Οι αντιδράσεις για τον αποκλεισμό των παιδιών κάτω των 15 ετών, ήταν πολλές ωστόσο στην Ισπανία τα πράγματα ίσως είναι ακόμα χειρότερα αφού συμβαίνει το εξής οξύμωρο: Από τη Δευτέρα 11/05, ο Ράφαελ Ναδάλ που μένει στη Μαγιόρκα μπορεί να επιστρέψει στις προπονήσεις, ωστόσο ο Νόβακ Τζόκοβιτς που βρίσκεται στη Μαρμπέγια, όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας, θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα.

Η Ισπανική Κυβέρνηση,

σε συνεργασία με το Υπουργείο Αθλητισμού και την Ομοσπονδία της χώρας, αποφάσισαν την μερική απελευθέρωση του τένις αλλά σε συγκεκριμένες περιοχές της Ισπανίας.

Έτσι, η Μαγιόρκα έχει το “πράσινο φως” για την επιστροφή των τενιστών στα courts, κάτι που δεν συμβαίνει με το νότιο κομμάτι της Ισπανίας και τη Μαρμπέγια (λίγο έξω από τη Μάλαγα).

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποφάσισε να περάσει, στην παραθαλάσσια πόλη, το διάστημα της καραντίνας με την οικογένειά του και μάλιστα, άθελά του, “έσπασε” την καραντίνα όταν επιχείρησε να προπονηθεί στο Puente Romano tennis club στη Μαρμπέγια την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Ισπανική Ομοσπονδία, έκανε σύσταση στο τένις κλαμπ καθώς δεν επιτρεπόταν να διαθέσει τις εγκαταστάσεις του και έτσι η επιστροφή του Νόλε στις προπονήσεις, “πάγωσε”.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, θα χρειαστεί να περιμένει άλλη μια εβδομάδα για να μπει σε ρυθμό προπονήσεων.

The post Ο Ράφα μπορεί, ο Νόλε όχι! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα