«Η Μπεσίκτας παίζει τα… ρέστα της για τον Μπουά»

16:33 11/5/2020 - Πηγή: To10.gr

Το όνομα του Κέβιν Μπουά παραμένει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Μπεσίκτας, με τους «μαυραετούς», όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, να ετοιμάζουν πρόταση για τον 26χρονο εξτρέμ.

Οι Τούρκοι στα ρεπορτάζ τους αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της Μπεσίκτας έχουν ξεχωρίσει εδώ και αρκετές εβδομάδες την περίπτωση του μεσοεπιθετικού της Βασιλείας και θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει στο «περίμενε» τον διεθνή άσο. Ο Κέβιν Μπουά

μένει ελεύθερος στις 30/6 και μάλιστα σύμφωνα με τους Ελβετούς, είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να παρατείνει το συμβόλαιό του με την Βασιλεία και μετά το τέλος Ιουνίου.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός δεν είναι διατεθειμένος να δεχθεί τη μίνι παράταση του συμβολαίου του, παρότι η σεζόν θα επικυμηνθεί λόγω της διακοπής που υπήρχε μετά την ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού και δεν επιθυμεί να βοηθήσει τη Βασιλεία στην ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος του τραυματισμού. Οι Τούρκοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στην υπόθεση του Κέβιν Μπουά και ετοιμάζονται να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες επίσημη πρόταση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ο ίδιος πάντως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ελβετοί, φέρεται να προτιμάει τον Ολυμπιακό παρά την Μπεσίκτας, ωστόσο, η τούρκικη ομάδα τη δεδομένη στιγμή – πάντα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ελβετών – έχει δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον εντάξει στο δυναμικό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα