Ο Μεντβέντεφ απάντησε στην Κόστιουκ για τους Ρώσους

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, στη συνέντευξη τύπου αμέσως μετά τη νίκη στην πρεμιέρα του στο Indian Wells, απάντησε στην Ουκρανή τενίστρια, Μάρτα Κόστιουκ, η οποία προ ημερών είχε δηλώσει πως δεν της αρέσει να βλέπει Ρώσους τενίστες να αγωνίζονται, όσο συμβαίνουν πολύ άσχημα πράγματα στην Ουκρανία.

Ο 26χρονος, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, ήταν αφοπλιστικός, στην απάντησή του.

Συνέστησε ψυχραιμία στην 19χρονη Ουκρανή, ενώ τόνισε, πως δεν ευθύνεται αυτός για τον πόλεμο, αλλά το μόνο που θέλει να κάνει, είναι να παίζει το άθλημα που

τόσο πολύ αγαπάει…

Πιο συγκεκριμένα, είπε:

“Δεν πρέπει να μπλέκουμε στα πολιτικά ζητήματα, χωρίς να φταίμε. Με πονάει πολύ ότι συμβαίνει στην Ουκρανία. Δεν είναι στο χέρι μου να αποφασίσω όμως, τι θα συμβεί στο μέλλον.

Το μόνο που κάνω, είναι να ακολουθώ τους κανόνες των ομοσπονδιών. Αυτή τη στιγμή, μπορώ να παίξω τένις ως ουδέτερος, κι όχι ως Ρώσος. Το σέβομαι και το ακολουθώ. Το μόνο που θέλω να κάνω άλλωστε, είναι να παίζω το αγαπημένο μου άθλημα.

Το τένις είναι ατομικό άθλημα, δεν είναι ομαδικό. Χαίρομαι που έχω τη δυνατότητα να κάνω αυτό που μου αρέσει. Οι φίλαθλοι με έχουν υποδεχθεί πολύ όμορφα εδώ και αυτό με ικανοποιεί”.

BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

The post Ο Μεντβέντεφ απάντησε στην Κόστιουκ για τους Ρώσους appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα