Ο Μάρεϊ «τρέχει» για να προλάβει το Australian Open

Ο Άντι Μάρεϊ συνεχίζει να δίνει μάχη με στόχο φυσικά να προλάβει το φετινό Australian Open, που αναμένεται να ξεκινήσει στις 8 Φλεβάρη.

Ο 33χρονος τενίστας, λίγο πριν την αναχώρηση του για την Αυστραλία, όπου θα περνούσε την 14ημερη «υποχρεωτική» καραντίνα, βρέθηκε θετικός στον Covid-19, με αποτέλεσμα να παραμείνει σπίτι του, μέχρι να αναρρώσει.

Μάλιστα, η επίσημη σελίδα του Australian Open,

είχε αναρτήσει μια δημοσίευση στέλνοντας την συμπαράσταση της στον Μάρεϊ.

Wishing you all the best with your recovery @andy_murray pic.twitter.com/SRMQeuIxLp

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 14, 2021

Παρά τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν, ο Μάρεϊ φαίνεται να μην το βάζει κάτω, επιδιώκοντας το συντομότερο δυνατό να είναι σε θέση να ταξιδέψει στην Αυστραλία.

Η Μητέρα του Τζούντι, επιβεβαίωσε μιλώντας στο BBC, το γεγονός ότι ο ο γιος της κάνει ότι περνάει από το χέρι του, ώστε να προλάβει το πρώτο Grand Slam της χρονιάς που θα ξεκινήσει στις 8 Φλεβάρη.

”Τα πηγαίνει αρκετά καλά. Προσπαθεί σιγά σιγά να αρχίσει να προπονείται, ώστε να μπαίνει σε έναν ρυθμό για να νιώσει πιο έτοιμος. Μετά φυσικά το επόμενο βήμα είναι να δούμε πότε θα είναι σε θέση για να «πετάξει» προς την Αυστραλία.”

Η Τζούντι Μάρεϊ, διευκρίνισε πως κανείς ακόμη δεν γνωρίζει αυτή την απάντηση, αφού τίποτα δεν μπορεί να είναι σίγουρο.

”Κανένας δεν μπορεί να ξέρει αυτή τη στιγμή, αν θα συμβεί αυτό και πότε, όλοι βρισκόμαστε σε αναμονή.”

Ο Άντι Μάρεϊ άλλοτε Νο.1 στο κόσμο μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχε δεν κατάφερε να επανέλθει ποτέ στο 100%, ωστόσο και ο ίδιος θέλει πριν ολοκληρώσει τη καριέρα του, να πετύχει κάποια σημαντική ακόμη διάκριση, ενδεχομένως σε ένα σπουδαίο τουρνουά.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Ο Μάρεϊ «τρέχει» για να προλάβει το Australian Open appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα