Οι “κολλητοί” των κορυφαίων στο ATP Tour – VIDEO

Οι κορυφαίοι τενίστες συνεχίζουν να προπονούνται σκληρά, καθώς τα μεγάλα τουρνουά πλησιάζουν. Ωστόσο χρειάζονται και μερικές στιγμές χαλάρωσης.

Στο τελευταίο βίντεο του Tennis TV, ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ντόμινικ Τιμ, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ και άλλοι ανέφεραν τους πιο στενούς τους φίλους στο Tour, επιλέγοντας τους συμπατριώτες τους ή κάποιον που τους κάνει να γελάνε. Ο Ναδάλ διάλεξε τον παιδικό του φίλο και συνεργάτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες

του Ρίο, Μαρκ Λόπεζ, με τον οποίο έχει κερδίσει πέντε τίτλους ATP και ζήσει πολλές μεγάλες στιγμές.

Ο Ράφα ανέφερε επίσης ότι οι Φελιθιάνο Λόπεζ, Νταβίντ Φερέρ και Πάμπλο Αντουχάρ είναι πολύ καλοί του φίλοι. Καλύτερος φίλος του Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ο Νο30 της παγκόσμιας κατάταξης Φιλίπ Κράινοβιτς. Προπονούνται πολύ συχνά μαζί και περνούν αρκετό χρόνο μεταξύ τους.

Όπως αναμενόταν, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ επέλεξε τον Βραζιλιάνο Μαρσέλο Μέλο, ο οποίος βρίσκεται συχνά μαζί του κατά τη διάρκεια τουρνουά, αλλά και των διακοπών. Οι δύο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις και παραμένουν πολύ καλοί φίλοι παρά την διαφορά ηλικίας τους.

Ο Ντόμινικ Τιμ και ο Αντρέι Ρούμπλεφ είναι επίσης στη λίστα του Ζβέρεφ. Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν επέλεξε τον Φεντερίκο Κόρια και τον Ντομινίκ Τίμ, ενώ ο Αυστριακός διάλεξε τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, διότι μιλούν την ίδια γλώσσα και τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους. Ο Αντρέι Ρούμπλεφ δήλωσε ότι οι καλύτεροι του φίλοι στο Tour είναι οι Ντανίλ Μεντβέντεφ, Κάρεν Κατσάνοφ και Ντομινίκ Τίμ.

Γιάννης Μαύρος 

The post Οι “κολλητοί” των κορυφαίων στο ATP Tour – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα