Έξαλλος με τα παράπονα των παικτών ο ΜακΓκρέγκορ

Ο σούπερ σταρ του UFC Κόνορ ΜακΓκρέγκορ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Αυστραλέζικη τηλεόραση, μίλησε για τα παράπονα των παικτών σχετικά με την σκληρή καραντίνα, χωρίς να «χαϊδέψει αυτιά».

Οι παίκτες καλούνται να μείνουν σε υποχρεωτική καραντίνα για διάστημα 14 ημερών, με αρκετούς να έχουν ορισμένες «απαιτήσεις» σχετικά με το χρόνο προπόνησης που θα μπορούσαν να έχουν, ενόψει Australian Open

που ξεκινάει στις 8 Φλεβάρη.

Κάποιοι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα και υπάρχουν αρκετά παράπονα σχετικά με τις συνθήκες της καραντίνας από αρκετούς παίκτες.

Ωστόσο, σε αντίθεση με όσες φωνές ακούγονται, ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έσπευσε να «φέρει» στη πραγματικότητα τους παίκτες, παροτρύνοντας τους να συμβιβαστούν.

”Είμαι έκπληκτος με τα παράπονα των παικτών,” τόνισε ο ΜακΓκρέγκορ στην Αυστραλέζικη τηλεόραση.

”Πρέπει να αποδεχθούμε την κατάσταση και να φέρουμε τους εαυτούς μας στο σωστό δρόμο, στην πραγματικότητα. Υπάρχει πολύ ρίσκο με όσα συμβαίνουν γύρω μας, είναι καθήκον του καθενός μας να συνεισφέρει ξεχωριστά για το καλό του πλανήτη.

”Το να αγωνίζεσαι σε ένα σπουδαίο τουρνουά τένις, ή ακόμη και σε οποιοδήποτε τουρνουά και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι δύο εβδομάδες καραντίνα, δεν είναι κάτι τρομερό, θα έπρεπε να το δεχθούν με χαρά οι παίκτες.

”Θα παρότρυνα τους παίκτες λοιπόν να συμβιβαστούν να έρθουν στη πραγματικότητα και να είναι ευτυχισμένοι με το γεγονός ότι έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν σε ένα τόσο σημαντικό τουρνουά.

Μάλιστα ο σταρ του UFC έφερε ως παράδειγμα και «απλούς» ανθρώπους που δεν μπορούν ακόμη να πάνε στις δουλειές τους.

”Άνθρωποι δεν μπορούν να πάνε στη δουλειά τους, τα παιδιά ούτε καν στο σχολείο και εσείς ως Επαγγελματίες αθλητές διαμαρτύρεστε για μια απομόνωση; Ελάτε παιδιά, ξυπνήστε!.”

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Έξαλλος με τα παράπονα των παικτών ο ΜακΓκρέγκορ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα