Τίτλοι για Σβιτολίνα και Κόνταβεϊτ πριν τη Νέα Υόρκη (vids)

Ελίνα Σβιτολίνα και Ανέτ Κόνταβεϊτ στέφθηκαν πρωταθλήτριες στα δυο 250αρια τουρνουά της εβδομάδας.

Η μεν Ουκρανή, Νο5 τενίστρια του κόσμου, κατέκτησε τον τίτλο στο Σικάγο, η δε Εσθονή, Νο28 τενίστρια του κόσμου, θριάμβευσε στο Κλίβελαντ.

Στο πρώτο -χρονικά- τουρνουά που ολοκληρώθηκε, η Κόνταβεϊτ κατέκτησε τον 2ο WTA τίτλο της καριέρας της, κερδίζοντας στον τελικό του Κλίβελαντ την Ρουμάνα, Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου.

Η 25χρονη Εσθονή επικράτησε μετά από μια ώρα και 56 λεπτά αγώνα

με 7-6(5), 6-4 και ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο την προετοιμασία της για το US Open που ξεκινάει τη Δευτέρα.

Queen of Cleveland

Anett Kontaveit picks up her second career WTA title with victory over Begu!#TennisInTheLand pic.twitter.com/cPmulX4aSl

wta (@WTA) August 28, 2021

Η Κόνταβεϊτ μετρούσε τέσσερις συνεχόμενους αποκλεισμούς σε Wimbledon, Τόκιο (Ο.Α.), Μόντρεαλ και Σινσινάτι, όμως… πήρε μπρος στο Κλίβελαντ αυτή την εβδομάδα και πετυχαίνοντας πέντε σερί νίκες, έφτασε στον τίτλο.

Στο δρόμο για το τρόπαιο, κέρδισε κατά σειρά, τις: Λορέν Ντέιβις, Καρολίν Γκαρσία, Κατερίνα Σινιάκοβα, Σάρα Σορίμπες Τόρμο και Ιρίνα Καμέλια Μπέγκου.

Όσον αφορά το τουρνουά του Σικάγο, η Ελίνα Σβιτολίνα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και ως Νο1 του ταμπλό, στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Η Ουκρανή, χάλκινη Ολυμπιονίκης στο Τόκιο, επιβλήθηκε της Αλιζέ Κορνέ στον τελικό της διοργάνωσης με 7-5, 6-4 και έκανε δικό της τον 16ο WTA τίτλο της καριέρας της και 1ο για το 2021.

It’s @ElinaSvitolina‘s kind of town!

Chicago’s top seed claims her 16th WTA trophy, defeating Cornet for a first title since September!#ChiTennisFestival pic.twitter.com/bGYTgUi1sB

wta (@WTA) August 28, 2021

Η Σβιτολίνα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες αποκλείστηκε στις πρεμιέρες της σε Μόντρεαλ και Σινσινάτι, έτσι αποφάσισε να δώσει το παρών στο Σικάγο, την τελευταία εβδομάδα πριν την έναρξη του Αμερικανικού Όπεν. Και… δικαιώθηκε.

Πέντε συνεχόμενες νίκες και τίτλος για την 26χρονη. Η Νο5 τενίστρια του κόσμου, κέρδισε αυτή την εβδομάδα, τις: Κλάρα Μπιρέλ, Φιόνα Φέρο, Κριστίνα Μλαντένοβιτς, Ρεμπέκα Πίτερσον και Αλιζέ Κορνέ.

CLEVELAND WTA 250 SINGLES DRAW

CHICAGO WTA 250 SINGLES DRAW

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Τίτλοι για Σβιτολίνα και Κόνταβεϊτ πριν τη Νέα Υόρκη (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα