Ο καλλιτέχνης του τένις!

Ο Ρισάρ Γκασκέ επέστρεψε στους τίτλους μετά από δύο περίπου χρόνια επικρατώντας στον γαλλικό “εμφύλιο” του Ζερεμί Σαρντί στον τελικό του Χερτόγκενμπος και δείχνοντας περίτρανα πως οι “αρτίστες” του τένις μπορούν ακόμα να πετύχουν σπουδαία πράγματα στο άθλημα!

‘Ενας από τους περισσότερο “άρτιους” τεχνικά παίκτες του τουρ την τελευταία δεκαετία, ο Ρισάρ Γκασκέ έφτασε στον 15ο τίτλο καριέρας του και πρώτο τρόπαιο για το 2018 στο Libema Open στην Ολλανδία!

Ο 31χρονος τενίστας επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί που είχε πριν από τον τελικό κόντρα στον Ζερεμί Σαρντί και με μια μεστή εμφάνιση

κέρδισε τον συμπατριώτη του με 6-3, 7-6(5) δίνοντας τέλος σε μία περίοδο δύο ετών δίχως τίτλο.

Μάλιστα έχει πλέον την απόλυτη ισορροπία νικών-ηττών σε τελικούς ATP με 15-15 μετά την πρόσφατη επιτυχία του στο Χερτόγκενμπος που ήρθε σαν επιστέγασμα μερικών εξαιρετικών εμφανίσεων όλη την εβδομάδα.

Θυμίζουμε πως είχε αποκλείσει στον προημιτελικό γύρο σε δύο κλειστά σετ τον Στέφανο Τσιτσιπά ενώ στα ημιτελικά είχε βάλει φρένο στην “φρενήρη” πορεία του Μπέρναρντ Τόμικ στο τουρνουά!

‘Εχοντας επανειλλημμένα αποδείξει πως στο χορτάρι παίζει σπουδαίο τένις, είναι άλλωστε δις ημι-φιναλίστ του Wimbledon, ο 31χρονος Γάλλος είναι η πιο τρανή απόδειξη ότι και το “καλλιτεχνικό” τένις έχει ακόμα ζωή και κερδίζει τίτλους!

Κώστας Αϊτάκης

The post Ο καλλιτέχνης του τένις! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα