“Γυναίκες και ποτά, μόλις αποσυρθώ από το τένις”

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Telegraph, ο Κάιλ Έντμουντ μίλησε για την προσωπική του ζωή τονίζοντας πως αποφεύγει τις γυναίκες και τα ποτά, γιατί θεωρεί πως θα του δημιουργήσουν προβλήματα στην καριέρα του στο τένις…

Πλήρως προσηλωμένος στο τένις είναι ο 23χρονος Βρετανός, ο οποίος διανύει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του φέτος, βρισκόμενος στο Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ αυτήν την στιγμή.

Ο Έντμουντ έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Βρετανική εφημερίδα Telegraph

και έκανε γνωστές κάποιες πτυχές της ζωής του που δεν είχαν ειπωθεί παλαιότερα. Πιο συγκεκριμένα, ο Βρετανός μίλησε για τις μηδενικές του καταχρήσεις και την ζωή που αναμένεται να κάνει… μετά την απόσυρσή του από το τένις.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Έχω πιει ένα με δυο ποτά σε ολόκληρη την ζωή μου. Δεν μου αρέσει η γεύση τους ούτως ή άλλως, δεν κερδίζω κάτι από αυτά και σκέφτομαι επίσης, αφού η καριέρα μου δεν θα διαρκέσει περισσότερα από 15 χρόνια, γιατί μέσα σε αυτά να κάνω καταχρήσεις ;

Έχω πει πολλές φορές, πως οι κοπέλες είναι μεγάλο πρόβλημα. Σε αποσυντονίζουν, σε βγάζουν εκτός ρυθμού, νομίζω πως δεν μου χρειάζονται αυτήν την στιγμή. Έχω το μυαλό μου μόνο στο τένις. Έτσι πρέπει να είμαι. Όταν τελειώσω την καριέρα μου νομίζω θα έχω όλον τον χρόνο μπροστά μου να κάνω ότι δεν κάνω τώρα”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Γυναίκες και ποτά, μόλις αποσυρθώ από το τένις” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα