Ο καιρός σήμερα στο Πάρισι

09:00 7/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Δύσκολη ημέρα περιμένει τους 8 ημιφιναλίστ του Γαλλικού Όπεν

Μέχρι και ισχυρές καταιγίδες, περιλαμβάνει η σημερινή πρόγνωση του καιρού στην περιοχή όπου διεξάγεται το Roland Garros με αποτέλεσμα οι σημερινοί ημιτελικοί σε άνδρες και γυναίκες, να διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο να μην ολοκληρωθούν.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η βροχή, η έντονη συννεφιά αλλά και ο δυνατός αέρας, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού

στην περιοχή και σίγουρα οι Ναδάλ, Φέντερερ, Τζόκοβιτς, Τιμ, Μπάρτι, Ανισίμοβα, Κόντα και Βοντρούσοβα θα πρέπει να οπλιστούν με μπόλικη υπομονή για να καταφέρουν να βγάλουν το σημερινό πρόγραμμα.

Λόγω των αρνητικών προβλέψεων, οι διοργανωτές αναγκάστηκαν να κάνουν αλλαγές στο πρόγραμμα των ημιτελικών της Παρασκευής, σε σχέση με τα προηγούμενα τουρνουά.

Έτσι, το πρόγραμμα στο Philippe Chatrier θα ξεκινήσει νωρίτερα (13:50GR) με τον πρώτο μεγάλο ημιτελικό Φέντερερ-Ναδάλ ενώ θα ακολουθήσει ο αγώνας Τζόκοβιτς-Τιμ.

Ακόμα πιο νωρίς θα ξεκινήσουν οι γυναίκες στα δύο μικρότερα γήπεδα. Στις 12:00GR και οι δύο ημιτελικοί όπου Μπάρτι και Ανισίμοβα θα αναμετρηθούν στο Suzanne Lenglen ενώ οι Κόντα και Βοντρούσοβα θα παίξουν στο Simonne-Mathieu.

Σύμφωνα με το accuweather.com, από τις 10 το πρωί αναμένονται καταιγίδες που αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους ανά δύο ώρες, περίπου, στο Roland Garros.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

COURT PHILIPPE CHATRIER (13:50GR)
3-Roger Federer (Switzerland) v 2-Rafa Nadal (Spain)
1-Novak Djokovic (Serbia) v 4-Dominic Thiem (Austria)

COURT SUZANNE LENGLEN (12:00GR)
8-Ashleigh Barty (Australia) v Amanda Anisimova (U.S.)

COURT SIMONNE MATHIEU (12:00GR)
26-Johanna Konta (Britain) v Marketa Vondrousova (Czech Republic)

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP

The post Ο καιρός σήμερα στο Πάρισι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα