“Σίφουνας” στα ημιτελικά ο Τιμ – VIDEO

17:31 6/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Ντομινίκ Τιμ έκανε… περίπατο κόντρα στον Κάρεν Κατσάνοφ και προκρίθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά του Roland Garros, στέλνοντας μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις, πως φέτος, είναι πιο έτοιμος από ποτέ για τον τίτλο…

Μόλις οκτώ γκέιμς έχασε ο νεαρός Αυστριακός την Πέμπτη και πέρασε με απόλυτη επιτυχία το τεστ των προημιτελικών στο Γαλλικό Όπεν, θέτοντας νοκ-άουτ

τον Κάρεν Κατσάνοφ μετά από μια ώρα και 50 λεπτά αγώνα.

Ο Ντομινίκ Τιμ επικράτησε με 6-2, 6-4, 6-2 του Ρώσου και προκρίθηκε στους “4” καλύτερους του δεύτερου Major της χρονιάς, όπου θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή, τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Fourth straight Roland-Garros semi-final!@ThiemDomi ruthless against Khachanov 6-2 6-4 6-2. Awaits winner of Djokovic vs Zverev…

https://t.co/EqkdrLNcyO#RG19 pic.twitter.com/Zi5TqSq7IY

Roland-Garros (@rolandgarros) 6 Ιουνίου 2019


Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, πέρασε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στα ημιτελικά του Roland Garros και φέτος δείχνει πραγματικά πιο έτοιμος από ποτέ για το βήμα παραπάνω.

Μπορεί να κατακτήσει τον παρθενικό Grand Slam τίτλο του στο Παρίσι φέτος ; Κανείς δεν ξέρει, όμως σίγουρα, η απειλή για τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην “4αδα” είναι κάτι περισσότερο από μεγάλη.

Ο Αυστριακός, έχασε μόλις 19 πόντους στο σερβίς του από τους 73 που έπαιξε και έδειξε επίσης κυριαρχικά στοιχεία στο σερβίς του αντιπάλου του, κάνοντας συνολικά πέντε μπρέικ, στις οκτώ μόλις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Εξαιρετικά, αν μη τι άλλο, νούμερα από τον Τιμ που βαδίζει με άνεση στα ημιτελικά του Γαλλικού Όπεν, δείχνοντας να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | OOP

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Σίφουνας” στα ημιτελικά ο Τιμ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα