Το πρόγραμμα του Τσιτσιπά στο γρασίδι

21:23 6/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Παρίσι και το Roland Garros, ετοιμάζεται για την επανεμφάνισή του στο αγαπημένο του γρασίδι. Αναλυτικά, το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Έλληνας τενίστας…

Την ερχόμενη Δευτέρα ξεκινάει το Tour του στα τουρνουά του γρασιδιού, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

Πρώτη στάση: Ολλανδία. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα στο Libema Open του Χερτόγκενμπος, όντας μάλιστα και Νο1 του ταμπλό.

Μετά την περυσινή του πορεία

μέχρι τα προημιτελικά του θεσμού, ο Στέφανος θα επιστρέψει έχοντας στις πλάτες του τον ρόλο του φαβορί. Υπερασπιστής του τίτλου είναι ο Ρισάρ Γκασκέ, που απέκλεισε τον Έλληνα το 2018.

Ακόμη, θα αγωνιστούν οι Νταβίντ Γκοφάν, Άλεξ Ντε Μινόρ, Φράνσις Τιαφό, Φερνάντο Βερντάσκο, Μιχαήλ Κουκούσκιν και Ζερεμί Σαρντί.

Όσον αφορά το υπόλοιπο πρόγραμμα του 20χρονου Έλληνα στην grass court season, ο Στεφ θα παίξει στο Λονδίνο και το Fever Tree Championships του Queen’s Club από τις 17 μέχρι και τις 23 Ιουνίου.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στο ταμπλό του θεσμού θα καταλαμβάνει τη θέση Νο3, πίσω από τους Κέβιν Άντερσον και Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο. Υπερασπιστής του τίτλου και Νο4 του ταμπλό, θα είναι ο Μαρίν Τσίλιτς.

Τέλος, ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο αρχαιότερο Grand Slam, το ιστορικό Wimbledon.

Έχοντας να υπερασπιστεί αρκετούς βαθμούς από την πορεία του μέχρι τον 4ο γύρο στο τουρνουά του Λονδίνου πέρυσι, ο Στέφανος θα ριχτεί στη μάχη με υψηλές προσδοκίες φέτος, από τη 1 μέχρι τις 14 Ιουλίου.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το πρόγραμμα του Τσιτσιπά στο γρασίδι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα