Ο Μπέκερ αποκαλύπτει γιατί “χώρισε” με τον Τζόκοβιτς

17:49 8/6/2020 - Πηγή: Tennis24
Ο Μπόρις Μπέκερ μίλησε για τη συνεργασία του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ αποκάλυψε τον βασικό λόγο που οι δυο τους “χώρισαν” επαγγελματικά…

Ο Γερμανός τηλεσχολιαστής και πρώην προπονητής του Νόλε, αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του, στην ανακοίνωση λύσης της συνεργασίας του με τον Σέρβο πρωταθλητή, τον Δεκέμβριο του 2016.

Μετά από μερικά εξαιρετικά χρόνια, που οδήγησαν τον Τζόκοβιτς στην κατάκτηση Grand Slam τίτλων, η συνεργασία των δυο πλευρών έληξε άδοξα.

Ο Μπέκερ,

αναλύει τους παράγοντες που τους οδήγησαν στον “χωρισμό”, ενώ υποστηρίζει πως ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη ημέρα που δούλεψε μαζί με τον Νόβακ, όσον αφορά τις προτεραιότητές του.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ο Νόβακ θα είναι πολύ καλός μου φίλος για πάντα. Σταματήσαμε να δουλεύουμε μαζί στα τέλη του 2016, γιατί ήθελε να κάνει ένα διάλειμμα από το τένις.

Στη συνέχεια, εμφανίστηκαν τα προβλήματα στον αγκώνα του και την άνοιξη του 2017 υποβλήθηκε σε εγχείρηση. Περάσαμε μαζί τρία πολύ όμορφα χρόνια, γεμάτα επιτυχίες και κάποτε θα ερχόταν το τέλος.

Από την πρώτη στιγμή που συμφώνησα να είμαι μαζί του, του ξεκαθάρισα κάποια πράγματα. Του υποσχέθηκα πως θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να πετύχει η συνεργασία μας.

Του είχα πει ότι δεν μου άρεσαν αρκετά πράγματα που έκανε μέσα στο court και προσπάθησα να τον βοηθήσω να τα βελτιώσει.

Είχαμε πολλές, μεγάλες κουβέντες που αφορούσαν το τένις. Ήδη είχε κερδίσει πολλά Slams και ήταν ένας superstar, όμως δεν ήταν ικανοποιημένος με αυτά που έκανε. Αυτό ψάξαμε για να αλλάξουμε και εν τέλει καταφέραμε πολλά”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο Μπέκερ αποκαλύπτει γιατί “χώρισε” με τον Τζόκοβιτς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα