Ο “αυθάδης” Ρουντ απέκλεισε τον “Θρύλο” Μάρει

Προερχόμενος από τη συμμετοχή του στο Laver Cup όπου μάζεψε εμπειρίες και αναμνήσεις, ο Κάσπερ Ρουντ μπήκε εντυπωσιακά στο San Diego Open της Καλιφόρνια, κερδίζοντας 2-0 σε τον Άντι Μάρει το βράδυ της Πέμπτης για το 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Ο 22χρονος Νορβηγός που βρίσκεται στο career high Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάστηκε να παίξει το καλύτερό του τένις για να φύγει νικητής με 7-5, 6-4 απέναντι σε έναν δυνατό Μάρει που πάλεψε μέχρι τέλος για το καλύτερο

δυνατό αποτέλεσμα.

Casper prevails @CasperRuud98 battles past Andy Murray in two tight sets, 7-5 6-4, to reach the quarter-finals at #SanDiegoOpen pic.twitter.com/Z7QD5qa9tY

Tennis TV (@TennisTV) October 1, 2021

“Στο απέναντι court από εμένα ήταν ένας θρύλος του αθλήματος την τελευταία δεκαετία. Ο Άντι είναι έμπνευση για εμένα και μετά τα όσα έχει καταφέρει και τον σοβαρό τραυματισμό που είχε, βρίσκεται ακόμα εδώ. Δεν τα παρατάει ποτέ και αυτό κάνει τα τελευταία 10-15 χρόνια” είπε ο Κάσπερ Ρουντ για τον 34χρονος Σκωτσέζο αμέσως μετά.

"He's been an inspiration for me."

Class words on Andy Murray from @CasperRuud98 #SanDiegoOpen pic.twitter.com/uiLkUKCFPj

Tennis TV (@TennisTV) October 1, 2021

Ο Ρουντ επέστρεψε πολλές μπάλες στο γήπεδο του Μάρει, κάλυπτε άψογα το court και δυσκόλεψε πολύ τον Μάρει στο να τελειώσει τους πόντους. Συνολικά ο Νορβηγός πέτυχε πέντε breaks έναντι τριών του Σκωτσέζου.

Στα προημιτελικά, ο Ρουντ θα αντιμετωπίσει τον Λορένζο Σονέγκο που κέρδισε 6-4, 6-3 τον Σεμπάστιαν Κόρντα.

Το εισιτήριο για τους “8” εξασφάλισαν και οι Ντένις Σαποβάλοφ, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με τον αριστερόχειρα Καναδό να πετυχαίνει μεγάλη νίκη με 7-6(7), 6-2 επί του Τέιλορ Φριτζ ενώ ο Ντιμιτρόφ είχε πιο εύκολο έργο κόντρα στον πρωτάρη Όγκουστ Χόλμγκρεν ο οποίος αντικατέστησε τον Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ.

SAN DIEGO OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-10h)

The post Ο “αυθάδης” Ρουντ απέκλεισε τον “Θρύλο” Μάρει appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα