Σέιμποθ Γουάιλντ: Η πρώην του τον κατηγορεί για κακοποίηση

Η πρώην κοπέλα του Βραζιλιάνου τενίστα, Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ, προέβη σε καταγγελίες, υποστηρίζοντας πως ο 21χρονος την κακοποιούσε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Η Αστυνομία του Ρίο ντε Τζανέιρο παρακολουθεί την υπόθεση και έχει διατάξει έρευνα ως προς το κύρος των καταγγελιών της Θαγιάν Λίμα, με το Νο129 τενίστα της παγκόσμια κατάταξης να μην έχει τοποθετηθεί δημόσια ακόμη.

Ο Γουάιλντ αντιμετωπίζει κατηγορίες τόσο για ψυχικές όσο και για σωματικές επιθέσεις προς την πρώην κοπέλα του, η οποία τοποθετήθηκε για πρώτη φορά γύρω από το συγκεκριμένο

θέμα, στις αρχές Αυγούστου.

Σε συνέντευξή της στην UOL Esporte της Βραζιλίας, η Λίμα ανέφερε πρόσφατα, πως όλα ξεκίνησαν από σκηνές ζήλιας και η κατάσταση εξελίχθηκε πολύ άσχημα. Αναλυτικά:

“Μου άλλαξε τη ζωή αυτή η σχέση. Ο Τιάγκο δεν με άφηνε να φοράω παντελόνια με σχισίματα. Δεν με άφηνε να φοράω bikini όταν πήγαινα για μπάνιο. Είχε πρόβλημα ακόμη και με τα νύχια μου. Δεν ήθελε να είναι μεγάλα. 

Οι πολιτικές πεποιθήσεις μας δεν ήταν παρόμοιες και όποτε κάναμε συζήτηση γύρω από την πολιτική, με έβριζε και μου έλεγε πως καλύτερα θα ήταν να είχα σύντροφο κάποιον γ@@@@ο μαύρο.

Μια μέρα, μου έσπασε το δάχτυλο, γιατί κοινοποίησα μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν εκνευριζόταν, με έβριζε, με έσπρωχνε, μου τραβούσε τα μαλλιά και μου απαγόρευε να βγαίνω μόνη μου, όσο αυτός ταξίδευε για τουρνουά.

Με ανάγκασε να σταματήσω να δουλεύω με διαφημίσεις (instagram influencer) και θα με στήριζε εκείνος οικονομικά. Ανακάλυψα ότι με απατούσε συνεχώς και όταν το είπα στους γονείς του, μου υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν να λύσουμε τα προβλήματά μας. Αυτό δεν έγινε ποτέ και έμεινα μόνη και αβοήθητη”.

The post Σέιμποθ Γουάιλντ: Η πρώην του τον κατηγορεί για κακοποίηση appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα