Ο «300αρης» Τζόκοβιτς δεν τα παρατάει ποτέ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδειξε για ακόμη μια φορά τον «ατσαλένιο» χαρακτήρα του στα δύσκολα, αφού παρά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους κοιλιακούς, δεν αποσύρθηκε, φτάνοντας ως και τα προημιτελικά πια του Australian Open.

Ο Νο.1 στο κόσμο, στην αναμέτρηση με τον Τέιλορ Φριτζ, κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ άρχισε να νιώθει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, κάτι το οποίο τον δυσκόλευε ξεκάθαρα στη συνέχεια του αγώνα. Όμως και παρά το πρόβλημα αυτό

η θέληση του Νόλε υπερίσχυσε και ήταν αυτός που πήρε το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Australian Open.

Το παιχνίδι με τον Ράονιτς ήταν μια ακόμη αποστολή για τον Τζόκοβιτς, ο οποίος παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό τένις, υπερκέρασε το εμπόδιο του Καναδού, νικώντας με 3-1 σετ και πια στον προημιτελικό της Τρίτης(16/2), θα διεκδικήσει την είσοδο του στα ημιτελικά του τουρνουά.

Με τη νίκη αυτή μάλιστα ο Σέρβος έφτασε τις 300 σε επίπεδο Grand Slam, ενώ έγινε ο δεύτερος παίκτης που καταφέρνει κάτι τόσο σπουδαίο μετά τον Ρότζερ Φέντερερ.

Η θέληση του Νόλε και η επιμονή για την κατάκτηση του 9ου Australian Open, αλλά και 18ου Grand Slam, οδήγησαν τον Σέρβο στο να συνεχίσει το τουρνουά. Ο ίδιος μάλιστα είχε δηλώσει ότι αν δεν επρόκειτο για Grand  Slam θα είχε αποσυρθεί χωρίς δεύτερη σκέψη.

”Προσπαθώ πάντα να βρίσκω τρόπους να κερδίζω. Αν δεν ήταν ένας αγώνας Grand Slam θα είχα αποσυρθεί. Πλέον, έχω μερικές ώρες να ξεκουραστώ και να ανακτήσω τις δυνάμεις μου, ώστε να είμαι έτοιμος για ακόμη έναν δύσκολο αγώνα.

Ο Τζόκοβιτς μάλιστα τόνισε για το πρόβλημα του ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει θέμα, με το ιατρικό επιτελείο να τονίζει πως αποτελεί πραγματικά «γρίφος» αν θα νιώσει ξανά ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού και αυτό θα φανεί μέσα στο court.

”Η ομάδα μου είπε ότι είναι απρόβλεπτο. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί, όλα θα αποδειχθούν μέσα στο court. Ελπίζω να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα και να είμαι στο 100%.”

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Ο «300αρης» Τζόκοβιτς δεν τα παρατάει ποτέ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα