Νταβιντένκο: “Πολλά παιδιά θέλουν να αντιγράψουν τον Κύργιο”

Ο Νικολάι Νταβιντένκο περιέγραψε τον αγώνα ανάμεσα στον Νικ Κύργιο και τον Ντομινίκ Τιμ.

Το πρώην Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη, Νταβιντένκο ισχυρίζεται ότι πολλά μικρά παιδιά θέλουν να αντιγράψουν το στυλ παιχνιδιού του Νικ Κύργιου και το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να τους ευχηθεί καλή τύχη. Την Παρασκευή, ο κάτοχος έξι ATP τίτλων, Νικ Κύργιος οδήγησε το Νο 3 του κόσμου, Ντομινίκ

Τιμ σε ένα κλειστό παιχνίδι, που κρίθηκε στα πέντε σετ.

Ο Τιμ που πέρυσι έφτασε ως τον τελικό του grand slam της Μελβούρνης αν και βρέθηκε πίσω με 2-0 σετ, κατάφερε να ανακάμψει και να γυρίσει το παιχνίδι. Ο Αυστριακός τενίστας κέρδισε τρία συνεχόμενα σετ και έθεσε εκτός συνέχειας το Νο 47 στην παγκόσμια κατάταξη. “Πολλά παιδιά θέλουν να αντιγράψουν το στυλ παιχνιδιού του Νικ”, ανέφερε ο 39χρονος Ρώσος κατά την περιγραφή του αγώνα στο ρωσικό Eurosport.

“Μπορείτε να τους προειδοποιήσετε πως τίποτα καλό (βάση αποτελεσμάτων) δεν θα βγει από αυτό, επειδή το παιχνίδι του Νικ είναι μοναδικό. Ωστόσο, ακόμα πολλοί επιμένουν και θέλουν να μιμηθούν το παιχνίδι του. Το μόνο που μπορείτε να τους πείτε είναι καλή τύχη με αυτό”, είπε κλείνοντας ο Νταβιντένκο.

Γιάννης Μαύρος

The post Νταβιντένκο: “Πολλά παιδιά θέλουν να αντιγράψουν τον Κύργιο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα