Με wild card στο Delray Beach Open ο Μάρει

Στη Φλόριντα θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν ο Άντι Μάρει καθώς οι διοργανωτές του Delray Beach Open του έδωσαν κάρτα ελεύθερης συμμετοχής.

Το ATP 250 τουρνουά θα διεξαχθεί 07 με 13 Ιανουαρίου, παράλληλα με αυτό της Αττάλειας στην Τουρκία και ο Σκωτσέζος θα αποτελέσει μια ακόμη πολύ δυνατή προσθήκη στη διοργάνωση, μετά τους Νισικόρι, Ράονιτς, Ίσνερ, Όπελκα και Τιαφό.

Ο Μάρει καταλαμβάνει το Νο122 της παγκόσμιας

κατάταξης και για να αγωνιστεί στα μεγάλα τουρνουά του ATP Tour, χρειάζεται wild card όπως αναμένεται να συμβεί και στην ενδεχόμενη συμμετοχή του στο Australian Open, αν επιλέξει να ταξιδέψει στην Αυστραλία.

Το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, έδειξε ενθαρρυντικά στοιχεία στο τουρνουά προετοιμασίας Battle of Brits που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Λονδίνο, πετυχαίνοντας νίκες επί των κορυφαίων συμπατριωτών του, Ντάνιελ Έβανς και Κάμερον Νόρι.

Ο 33χρονος Σκωτσέζος, είναι από τα μεγάλα ερωτηματικά στην έναρξη της νέας σεζόν καθώς τα προβλήματα τραυματισμού των δύο τελευταίων ετών, δεν του έχουν επιτρέψει να έχει σταθερότητα στα τουρνουά που αγωνίζεται.

The post Με wild card στο Delray Beach Open ο Μάρει appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα