Δεν σκέφτομαι τα χρήματα!

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξή της στην L’Equipe, η Καρολίν Γκαρσία αναφέρθηκε στα… χρήματα που βγάζει από το τένις.

Η Καρολίν Γκαρσία είναι μια από τις τενίστριες που διανύει τρομερή αγωνιστική περίοδο από τα μέσα της περσινής χρονιάς μέχρι και τώρα. Η Γαλλίδα κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα και με μια αποκαλυπτική συνέντευξή της στην γαλλική L’Equipe, φανέρωσε το μυστικό της επιτυχίας της.

Αναλυτικά τα όσα είπε για το ανδρικό και το γυναικείο τένις, με επίκεντρο τα χρήματα:

”Αντικειμενικά, το γυναικείο τένις είναι πολύ πίσω από το ανδρικό,

αλλά τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να βρίσκει αρκετούς φιλάθλους, γιατί το επίπεδο έχει ανέβει. Οι διαφορές στα χρήματα που έχουν να λαμβάνουν άνδρες τενίστες και γυναίκες τενίστριες είναι ξεκάθαρες ακόμη, υπάρχει μεγάλη διαφορά στα ποσά.

Παίζουμε τα ίδια παιχνίδια με τους άνδρες, αλλά παίρνουμε πολύ λιγότερα χρήματα. Αλλά είναι περισσότερο λογικό, παρά όχι. Πάντως, τα τελευταία χρόνια είναι καλύτερα από πριν, δεν μπορούμε να έχουμε παράπονα από αυτό. Στο τένις ήμαστε χαρούμενοι όλοι, μας αρέσει να παίζουμε και να διαγωνιζόμαστε.

Δεν σκέφτομαι, ούτε κοιτάω τόσο πολύ τα χρήματα. Δεν ξυπνάω κάθε πρωί σκεπτόμενη: ”Αν κερδίσω αυτό το τουρνουά θα πάρω 1.000.000 ευρώ. Δεν μου δίνουν κίνητρο τα χρήματα.” Το τένις δεν είναι ένα άθλημα που παίρνεις κάποια σίγουρα χρήματα. Μερικές φορές φεύγεις από ένα τουρνουά έχοντας ξοδέψει περισσότερα από όσα έχεις κερδίσει.

Αν είσαι τραυματίας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν έχεις απολαβές. Είναι αλήθεια όταν κέρδισα τον τίτλο στο Πεκίνο, πήρα 1.000.000 ευρώ, που είναι πολλά χρήματα. Δεν είμαι μίζερη, αλλά τι να κάνω τόσα πολλά χρήματα ; Δεν θέλω να ξοδεύω πολλά χρήματα άσκοπα, αν δεν μου χρειάζεται κάτι. Το να βγάλω χρήματα δεν είναι ο βασικός μου στόχος από το τένις.”

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Δεν σκέφτομαι τα χρήματα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα