Ντελ Πότρο: Ένας γεννημένος νικητής που δεν τα παρατάει ποτέ (vid)

17:46 6/4/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο από νεαρή ηλικία έδειξε το μεγάλο ταλέντο του, παίζοντας στο κορυφαίο επίπεδο και κερδίζοντας τίτλους, δείχνοντας ότι μπορεί να σταθεί απέναντι στο ‘Big 3’.

Το ξεκίνημα γεμάτο υποσχέσεις με τίτλο Grand Slam σε ηλικία μόλις 20 ετών, στο US Open του 2009, με εξαιρετικές παραστάσεις στη συνέχεια και δείγματα ενός μεγάλου τενίστα που μπορούσε να κοντράρει τους κορυφαίους του είδους του.

Η ατυχία στο διάστημα αυτών των

12 ετών δεν σταμάτησε να χτυπάει την πόρτα του Αργεντίνου τενίστα, ο οποίος βίωσε με τον χειρότερο τρόπο τι πάει να πει φθορά. Ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος τενίστας, με φοβερά προσόντα, ξεχωριστό στυλ, αλλά παράλληλα και πολύ άτυχος.

Τα εκπληκτικά χτυπήματα του, το ασύλληπτο forehand του, ως σημείο αναφοράς στο παιχνίδι του, το εξαιρετικό σερβίς του, ήταν από τα δυνατά του όπλα, στα οποία βασίστηκε ο Ντελ Πότρο.

Οι τέσσερις επεμβάσεις που υποβλήθηκε στους καρπούς του και οι συνολικά τρεις στα γόνατα του, δεν επέτρεψαν στον γίγαντα Ντελ Πότρο να βρει σταθερότητα και διάρκεια, έχοντας πάντοτε την ατυχία να του χτυπάει την πόρτα τη πιο καίρια στιγμή.

Όμως, γνωρίζοντας και βιώνοντας τόσα πολλά στραβά, ο 32χρονος Αργεντίνος έχει καταφέρει να κερδίσει 22 τίτλους στη καριέρα του, έναν τίτλο Grand Slam, ένα ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016 και αρκετές ακόμη μεγάλες νίκες.

Πλέον, ο μεγάλος στόχος του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, ενός ανθρώπου που έμαθε να παλεύει και να μην το βάζει κάτω, είναι να βρίσκεται στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Σίγουρα, θα είναι δύσκολο, αλλά ο ίδιος ο Αργεντίνος παλεύει κάθε μέρα, ώστε να καταφέρει να επανέλθει πανέτοιμος για αυτή την μεγάλη πρόκληση.

Το μόνο ξεκάθαρο ότι όλοι οι λάτρεις του αθλήματος, τον περιμένουμε πώς και πώς να τον δούμε να αγωνίζεται ξανά και να μας δείχνει την τεράστια κλάση του εντός court.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Ντελ Πότρο: Ένας γεννημένος νικητής που δεν τα παρατάει ποτέ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα