Φαμπιάνο: “Ο Σίνερ είναι ο Τζόκοβιτς του μέλλοντος”

15:36 6/4/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Τόμας Φαμπιάνο σε συνέντευξη που έδωσε, έσπευσε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του και μελλοντικό σταρ, Γιάνικ Σίνερ.

Ο 31χρονος Ιταλός έπλεξε το εγκώμιο του Σίνερ, τονίζοντας μάλιστα ότι εκτός της μεγάλης εξέλιξης που έχει το τελευταίο διάστημα, διαθέτει πολλά στοιχεία που τον καθιστούν ως τον Νόβακ Τζόκοβιτς του μέλλοντος.

“Δεν περίμενα την τόσο μεγάλη εξέλιξη του σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, διαθέτει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται για να γίνει ένας τενίστας

που θα παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο,” τόνισε ο Φαμπιάνο.

Ο Νο23 στον κόσμο αυτή τη στιγμή, Σίνερ, διανύει εξαιρετική περίοδο, κάτι που επιβεβαιώσει με την παρθενική του συμμετοχή σε τελικό Masters στο Μαϊάμι.

“Δεν μπορεί να εξαιρείται από κανέναν στόχο, ή κάποια μεγάλη επιτυχία, έχει όλα τα φόντα να καταφέρει το οτιδήποτε,” επισήμανε ο 31χρονος Ιταλός.

“Είναι απολύτως σωστό για όλους εμάς που τον βλέπουμε και φυσικά πρώτα για τον ίδιο, να φανταστεί ότι μπορεί να σηκώσει τα πιο σημαντικά τρόπαια. Στο παιχνίδι του θυμίζει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, έχοντας πάντα τρομερή ταχύτητα κάθε χτύπημα του, μπορεί να αποδειχθεί ακόμη καλύτερος στο μέλλον,” τόνισε ολοκληρώνοντας ο Τόμας Φαμπιάνο.

Να σημειώσουμε ότι ο Σίνερ αναμένεται να αγωνιστεί και στο επόμενο μεγάλο τουρνουά Masters 1000, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μόντε Κάρλο από τις 10 ως τις 18 Μαρτίου.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Φαμπιάνο: “Ο Σίνερ είναι ο Τζόκοβιτς του μέλλοντος” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα