Ντεμπούτο με ανατροπή στην Αγία Πετρούπολη για Βαβρίνκα!

Ο Σταν Βαβρίνκα τα βρήκε σκούρα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα του κόντρα στον Νταν Έβανς αλλά πήρε τελικά τη νίκη στο ντεμπούτο του στη φετινή Αγία Πετρούπολη!

Από χώμα σε…indoor κλειστή επιφάνεια!

Όλα τα έχουμε δει πια μέσα στο 2020 και αυτή η μετάβαση είναι μια ακόμα ιδιομορφία αυτής της ολότελα παράξενης σεζόν για τον πλανήτη!

Πλέον, βαδίζουμε προς το τέλος αυτής της…κουτσουρεμένης τενιστικής σεζόν που θα καταλήξει στο ATP Finals του Λονδίνου με τα indoor τουρνουά σε Αγία Πετρούπολη,

Κολονία, Βιέννη, Παρίσι και ο Σταν Βαβρίνκα έκανε την πρώτη του στάση στον ρωσικό βορρά μετά τον αποκλεισμό του από τον Ούγκο Γκαστόν στο Γαλλικό Όπεν.

Ο πρώην φιναλίστ της διοργάνωσης δυσκολεύτηκε πάρα πολύ κόντρα στον, πάντα επικίνδυνο στις γρήγορες επιφάνειες, Νταν Έβανς, αλλά με μια σπουδαία ανατροπή επικράτησε του 30χρονου Βρετανού με 3-6, 7-6(3), 7-5 και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο.

Ο Stan the Man έσωσε τριπλό match point του Έβανς στο 6-5 του δεύτερου σετ όταν και ο Ελβετός σέρβιρε για δεύτερη φορά για να παραμείνει στο ματς και τελικά έστειλε τον αγώνα σε τρίτο σετ δίχως εκεί να ξεμπλέξει εύκολα.

Παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 5-2 και σέρβιρε για τον αγώνα, ο Έβανς ισοφάρισε σε 5-5 αλλά ο κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων κατάφερε να ξεγλιστρήσει με τη νίκη που του δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσει μια θέση στα προημιτελικά κόντρα στον wild card Εβγκένι Ντονσκόι που επικράτησε με 2-0 σετ του Έγκορ Γκερασίμοφ.

Την Τρίτη, μπαίνει στη μάχη της διοργάνωσης ένα εκ των φαβορί για τον τίτλο, ο Αντρέι Ρούμπλεφ (κόντρα στον Πόσπισιλ), ο Μίλος Ράονιτς (κόντρα στον Βολφ) ενώ έχουμε και το ντέρμπι Φελισιάνο Λόπεζ-Μπόρνα Τσόριτς.

ST.PETERSBURG OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Ντεμπούτο με ανατροπή στην Αγία Πετρούπολη για Βαβρίνκα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα