Νο1 για έναν λόγο! – VIDEO

Η Καρολίν Βοζνιάκι άντεξε στη μεγάλη αντεπίθεση της Αντζελίκ Κέρμπερ και έφυγε νικήτρια από τον σπουδαίο προημιτελικό της Ντόχα! Μουγκουρούθα εναντίον Χάλεπ θα είναι ο πρώτος σπουδαίος ημιτελικός!

Μια ακόμη μέρα γεμάτη φοβερό τένις παρακολουθήσαμε στη Ντόχα καθώς τα δυνατότερα ονόματα του γυναικείου τουρ βρίσκονται στο Κατάρ και προσφέρουν φοβερό θέαμα!

Το ντέρμπι της μέρας ήταν η αναμέτρηση της Καρολίν Βοζνιάκι με την Αντζελίκ Κέρμπερ

και οι δύο τενίστριες επιβεβαίωσαν τη ματσάρα που όλοι περίμεναν!

Η Γερμανίδα τενίστρια ήταν κοντά σε μια μεγάλη ανατροπή αλλά η Δανέζα τενίστρια κατάφερε να αντέξει στο σφυροκόπημα της Κέρμπερ και να αποδράσει με μια μεγάλη νίκη με 7-6(4), 1-6, 6-3.

Μετά από μια απίστευτη μάχη στήθος με στήθος στο πρώτο σετ όπου επιβίωσε η Βοζνιάκι στο tie break, η Κέρμπερ ανέβασε πολύ την απόδοσή της και κατάφερε να απορρυθμίσει πλήρως τη Νο1 τενίστρια στον κόσμο σε όλο το δεύτερο και στις αρχές του τρίτου σετ.

Η Βοζνιάκι έδειχνε έξω από τα νερά της αλλά κατάφερε να γυρίσει από το 40-0 στο δεύτερο game του τελευταίου σετ και να σπάσει το σερβίς της Κέρμπερ και ο ρυθμός του ματς άλλαξε.

Η Κάρο κατάφερε να αντλήσει μερικά πολύτιμα λάθη από τη Γερμανίδα και με ένα υπερκρίσιμο break στο 5-3 πήρε την τεράστια νίκη που την τοποθετεί στα ημιτελικά κόντρα στη νικήτρια του αγώνα Κβίτοβα-Γκέργκες.

Νωρίτερα, η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα πέρασε δύσκολες στιγμές αλλά μπόρεσε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Καρολίν Γκαρσιά με 3-6, 6-1, 6-4.

Η Ισπανίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την πολύ φορμαρισμένη Σιμόνα Χάλεπ στον τρομερό ημιτελικό του Σαββάτου μετά τη νέα φοβερή παράσταση της Ρουμάνας.

Κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση την Κίκι Μπέλις με 6-0, 6-4 και προχωράει πολύ σταθερά προς έναν πολύ σημαντικό τίτλο αν κατακτηθεί.

Παρασκευή, 16/2: Προημιτελικοί Doha Open

Wozniacki (Denmark) beat Kerber (Germany) 7-6(4) 1-6 6-3

Halep (Romania) beat Bellis (US) 6-0 6-4

Muguruza (Spain) beat Garcia (France) 3-6 6-1 6-4

WTA DOHA OPEN DRAW

Κώστας Αϊτάκης

The post Νο1 για έναν λόγο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα