“Καλπάζει” ο Ντίμι! – VIDEO

Με μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο Ρότερνταμ, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ υπέταξε τον Αντρέι Ρουμπλέφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης όπου τον περιμένει ο Νταβίντ Γκοφάν που επωφελήθηκε της απόσυρσης του Τόμας Μπέρντιχ!

Ενας Ντίμι σοβαρός, πειθαρχημένος και με αέρα φαβορί πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις όλη την εβδομάδα στο Ρότερνταμ και προσέθεσε άλλη μία!

Ο 26χρονος Βούλγαρος επιβεβαιώνει την πολύ καλή

θέση που έχει στα rankings της ATP, μπαίνει πλέον στα ματς και τα καθαρίζει όσο νωρίτερα γίνεται και το ίδιο έκανε με τον επικίνδυνο Αντρέι Ρουμπλέφ.

“Κέρβερος” στο σερβίς του, ο Ντίμι κέρδισε τον νεαρό Ρώσο με 6-3, 6-4 υπερασπιζόμενος όλες τις φορές τα service games του παρά την μεγάλη πίεση στην οποία τον υπέβαλε σε κάποια σημεία του αγώνα ο Ρουμπλέφ.

Φρέσκος και προσηλωμένος στο στόχο, ο Ντιμιτρόφ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το ένα break που έκανε σε κάθε σετ για να πάρει την τρίτη του νίκη στο τουρνουά που τον τοποθετεί στα ημιτελικά κόντρα στον Νταβίντ Γκοφάν!

Ο Βέλγος δεν χρειάστηκε καν να κατέβει στο κορτ μιας και με μια ξαφνική ανακοίνωση λίγο πριη την έναρξη του αγώνα, ο αντίπαλός του, Τόμας Μπέρντιχ, του έδωσε walkover νίκη λόγω ίωσης κάτι που αναμφίβολα δέχτηκε δίχως παράπονα ο Γκοφάν!

Παρασκευή, 16/2: Προημιτελικοί Rotterdam Open

Dimitrov (Bulgaria) beat Rublev (Russia) 6-3 6-4

Goffin (Belgium) beat Berdych (Czech Republic) walkover

ROTTERDAM DRAW | QUAL. DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post “Καλπάζει” ο Ντίμι! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα