Νισικόρι: “Είχα να αισθανθώ έτσι, δυο χρόνια”

17:57 7/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Κέι Νισικόρι, τα ξημερώματα του Σαββάτου προκρίθηκε στον 1ο ΑΤΡ ημιτελικό του μετά από 29 μήνες και στις δηλώσεις του αμέσως μετά την επικράτηση επί του Τζορτζ Λόιντ Χάρις, έδειξε ιδιαίτερα ανακουφισμένος.

Ο 31χρονος Ιάπωνας, έχει να αγωνιστεί σε ημιτελικό ΑΤΡ θεσμού από τον Απρίλιο του 2019, όταν και είχε αποκλειστεί από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στην “4αδα” της Βαρκελώνης.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, όμως, θα δώσει το παρών στα ημιτελικά της Ουάσινγκτον, αντιμετωπίζοντας τον Αμερικανό, Μακένζι ΜακΝτόναλντ, με φόντο μια θέση στον τελικό του ΑΤΡ 500 τουρνουά.

Αναλυτικά

όσα είπε αμέσως μετά τη νίκη επί του Χάρις:

“Νομίζω πως είχα να αισθανθώ έτσι, περίπου δυο χρόνια. Αισθάνομαι πολύ όμορφα στο court πλέον. Αισθάνομαι άνετος, είμαι επιθετικός, παίζω καλά. Επιτέλους, ξεκίνησα να χτυπάω σωστά τη μπάλα ξανά.

Έχω να κερδίσω παίκτη του Top10, περίπου δυο χρόνια. Μετά τον τραυματισμό μου στον καρπό, την προηγούμενη εβδομάδα αισθάνθηκα για πρώτη φορά πως επιστρέφω στο κορυφαίο επίπεδό μου.

Νομίζω ότι και αυτή την εβδομάδα παίζω καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο παιχνιδιού μου. Είμαι ευγνώμων για το πως παίζω. Υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα, όπως πάντα, όμως αισθάνομαι υπέροχα τις τελευταίες δυο εβδομάδες”.

CITI OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Νισικόρι: “Είχα να αισθανθώ έτσι, δυο χρόνια” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα