Citi Open: Στα ημιτελικά Νισικόρι-Σίνερ (vid)

08:43 7/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Την κοινή τους πορεία προς τον μεταξύ τους μεγάλο τελικό στην Ουάσινγκτον, συνεχίζουν Κέι Νισικόρι και Γιάνικ Σίνερ.

Ο Ιάπωνας, Νο67 της παγκόσμιας κατάταξης και πρώην πρωταθλητής στο Citi Open (2015), επιβεβαίωσε την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, κερδίζοντας με 6-3, 7-5 τον “δήμιο” του Ράφαελ Ναδάλ, Λόιντ Χάρις για τα προημιτελικά της hard court διοργάνωσης την Παρασκευή.

Το πρώην Νο4 της ATP, επιστρέφει σε ημιτελικό από τη Βαρκελώνη το 2019 και βρίσκεται δύο νίκες μακριά από τον πρώτο του

τίτλο εδώ και δυόμιση χρόνια όπου ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς.

“Ηταν ένα από τα καλύτερα ματς που έκανα αυτή την εβδομάδα. Ξεκίνησα πολύ καλά αλλά το 2ο σετ ήταν πολύ κλειστό. Είχα πολλές ευκαιρίες και δεν μπόρεσα να τις αξιοποιήσω. Ήμουν λίγο νευρικός αλλά είμαι χαρούμενος με τα τελειώματά μου στους τελευταίους πόντους” είπε ο 31χρονος Νισικόρι.

Στα ημιτελικά του Σαββάτου, ο Ιάπωνας θα αντιμετωπίσει τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ που απέκλεισε με 6-3, 6-2 τον συμπατριώτη του, Ντένις Κούντλα.

Νωρίτερα, την πρόκριση για τους “4” της διοργάνωσης είχαν εξασφαλίσει οι Γιάνικ Σίνερ και Τζένσον Μπρούσκμπι, σφραγίζοντας τον μεταξύ τους ημιτελικό.

Ο Σίνερ, Νο5 του ταμπλό, φαίνεται πως ξαναβρίσκει τη φόρμα του στις σκληρές επιφάνειες και ο Στιβ Τζόνσον δεν θα μπορούσε να αποτελέσει απειλή, με τον νεαρό Ιταλό να φτάνει στη νίκη με 6-2, 6-4.

Την απίθανη πορεία του συνέχισε ο Τζέισον Μπρούκσμπι που αγωνίζεται με wild card στο τουρνουά και κέρδισε 6-1, 6-2 το Νο11 του ταμπλό, Τζον Μίλμαν, για τον πρώτο ημιτελικό της καριέρας του.

Ο 20χρονος Αμερικανός, έχει ήδη εξασφαλίσει την παρθενική του είσοδο στο Top100 της ATP και δείχνει να έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

CITI OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Citi Open: Στα ημιτελικά Νισικόρι-Σίνερ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα