Νικηφόρο ντεμπούτο για Μάρκο στην Κίνα

13:20 6/3/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Μάρκος Παγδατής χρειάστηκε τρία σετ για να υπερκεράσει το εμπόδιο του Άλεξ Μόλκαν, στο ντεμπούτο του στο δυνατό Τσάλεντζερ του Ζουχάι, στην Κίνα…

Τον 20χρονο Νοτιοκορεάτη Γιουνσεόνγκ Τσουνγκ θα αντιμετωπίσει στην φάση των “16” του Τσάλεντζερ του Ζουχάι ο Μάρκος Παγδατής την Πέμπτη, μετά την σημερινή του νίκη στην πρεμιέρα του στην Κίνα.

Ο Κύπριος πρωταθλητής επικράτησε του Άλεξ Μόλκαν, Νο342 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, μετά από δυο ώρες αγώνα και σκορ 7-5, 3-6, 6-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση

της διοργάνωσης.

Ως Νο2 του ταμπλό, ο Μάρκος είχε ευνοϊκή κλήρωση και θα παίξει με τον Τσουνγκ, Νο280 στον κόσμο, στον 3ο γύρο του τουρνουά, έχοντας ως πιθανό αντίπαλο τον Ντούντι Σέλα στα προημιτελικά.

Ο Παγδατής θα μπορούσε να τελειώσει πολύ πιο εύκολα την αναμέτρηση της Τετάρτης, μιας και προηγήθηκε με 7-5, 3-0, όμως ο Μόλκαν επέστρεψε δυνατός στο σετ, έφτασε σε έξι(!) συνεχόμενα κερδισμένα γκέιμς και έστειλε το ματς σε τρίτο και καθοριστικό σετ.

Εκεί, ο 33χρονος αθλητής μας ήταν υπέρμετρα αποτελεσματικός και έφτασε με 2/2 μπρέικ πόιντς, στο 6-2 τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Νικηφόρο ντεμπούτο για Μάρκο στην Κίνα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα