Σε ρυθμό US Open τα Ελληνόπουλα!

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη μπαίνουν και επίσημα πλέον στην προετοιμασία τους που θα έχει κατάληξη το Αμερικανικό Όπεν αγωνιζόμενοι σε Ουάσιγκτον και Σαν Χοσέ αντίστοιχα!

Μεταμεσονύκτια δράση για το ελληνικό δίδυμο Τσιτσιπά-Σάκκαρη!

Τα τουρνουά προετοιμασίας της US Open Series βρίσκονται εν πλήρη εξελίξει και μπαίνουν σιγά-σιγά οι εκπρόσωποι του ελληνικού τένις σε αυτή τη

μάχη έστω και αν βρίσκονται σε διαφορετικές πόλεις!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όπως και πέρσι, επέλεξε την Ουάσιγκτον σαν τον πρώτο “σταθμό” της προετοιμασίας του πριν το Αμερικανικό Όπεν!

Εκεί, θα δώσει την πρώτη του “παράσταση” για φέτος στα διπλά παρέα με τον Νικ Κύργιο, σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνύπαρξη κόντρα στο κορυφαίο δίδυμο διπλού στον κόσμο και πρόσφατους νικητές στο Wimbledon, τους Κολομβιανούς Καμπάλ/Φάρα στις 02:00 GR!

Και μόνο η συνύπαρξη ως συμπαίκτες του Τσιτσιπά με τον Κύργιο αποτελεί έναν εξαιρετικό λόγο για να δει κανείς αυτόν τον αγώνα μιας και οι δύο τενίστες δεν φαινόταν να έχουν και τις καλύτερες σχέσεις παλαιότερα στο τουρ.

Στο Σαν Χοσέ, εκεί όπου πέρσι έκανε ένα απίστευτο τουρνουά φτάνοντας στον πρώτο της επαγγελματικό τελικό, η Μαρία Σάκκαρη ξεκινά τη δική της πορεία!

Δίνει τον πρώτο της αγώνα στα μονά κόντρα στη Ρωσίδα Κατερίνα Αλεξάντροβα στις 00:30 GR και θέλει φυσικά να επαναλάβει τα περσινά της κατορθώματα στη διοργάνωση μετά από μία μέτρια σεζόν στο γρασίδι.

Καλό ξενύχτι σε όλους!

CITI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

MUBADALA SILICON VALLEY OPEN DRAW | ORDER OF PLAY

Κώστας Αϊτάκης

The post Σε ρυθμό US Open τα Ελληνόπουλα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα