Αποχαιρέτησαν νωρίς Ράονιτς, Χατσάνοφ

Το ταμπλό του Ρότζερ Φέντερερ στο Dubai Duty Free Championships έχει ήδη γίνει πιο βατό καθώς οι Μίλος Ράονιτς και Κάρεν Χατσάνοφ αποκλείστηκαν από τον πρώτο μόλις γύρο!

Κακή μέρα για τους seeded τενίστες του κάτω μέρους του ταμπλό στο Ντουμπάι ήταν η Δευτέρα.

Ο Νο4 τενίστας του ταμπλό, Κάρεν Χατσάνοφ, και ο Νο7, Μίλος Ράονιτς βρίσκονται εκτός από τον πρώτο μόλις γύρο επιβεβαιώνοντας, εν πολλοίς, την μέτρια αγωνιστική τους κατάσταση.

Ειδικά

ο 22χρονος Ρώσος έχει κάνει ένα πενιχρό, το λιγότερο, ξεκίνημα στη σεζόν μετρώντας πλέον ρεκόρ 4-5 μετά και την ήττα του από τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι με 6-4, 6-1.

Ακόμα μια κακή εμφάνιση για τον νεαρό τενίστα που τελείωσε εντυπωσιακά το 2018 με τίτλους σε Μόσχα και Παρίσι αλλά φέτος μετρά τρεις σερί αποκλεισμούς σε πρώτο γύρο μετρώντας back to back νίκες μόνο στο Αυστραλιανό Όπεν όπου έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο.

Eλαφρώς καλύτερα έχει ξεκινήσει τη σεζόν ο Μίλος Ράονιτς που μετρά δύο προημιτελικούς σε Μπρισμπέιν και Αυστραλιανό Όπεν αλλά στο Ντουμπάι απογοήτευσε χάνοντας από τον πάντα επικίνδυνο στις γρήγορες επιφάνειες, Γιαν-Λέναρντ Στρουφ με 6-4, 5-7, 6-4 κάνοντας πιο βατό τον δρόμο του Ρότζερ Φέντερερ προς τον όγδοο τίτλο του στη πόλη έστω και αν ακόμα είμαστε πολύ νωρίς στο τουρνουά.

Έμαθε αντίπαλο ο “Βασιλιάς” για τον δεύτερο γύρο, αν πρώτα κερδίσει τον Φίλιπ Κολσράιμπερ, και αυτός είναι ο Φερνάντο Βερντάσκο που κέρδισε δύσκολα τον Τόμας Φαμπιάνο.

Δευτέρα, 25/2: 1ος γύρος Dubai Championships

Verdasco (Spain) beat Fabbiano (Italy) 3-6 6-3 6-2
Fucsovics (Hungary) beat Dzumhur (Bosnia) 6-1 7-6(5)
Basilashvili (Georgia) beat Khachanov (Russia) 6-4 6-1
Struff (Germany) beat Raonic (Canada) 6-4 5-7 6-4

DUBAI CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | OOP (+2h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Αποχαιρέτησαν νωρίς Ράονιτς, Χατσάνοφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα